GTA 6: IMAGINEA cu o Locatie care a Pus Toti Fanii pe Jar

GTA 6 locatie

GTA 6 are foarte multi fani prinsi in discutii aprinse dupa ce o imagine cu ceea ce este prezentat ca fiind o locatie din noul joc a fost publicata, si ea da nastere foarte multor comentarii si teorii cu privire la ceea ce ar urma pentru noul joc al celor de la Rockstar Games.

GTA 6 ar avea in imaginea de mai sus prezentata o locatie din Vice City, daca ar fi sa le dam crezare celor care au publicat-o, insa altii spun ca ar fi vorba despre o poza cu orasul Miami, care a fost modificata pentru a aparea ceva mai interesanta pentru lume.

GTA 6 inca nu are vreo imagine publicata pentru oamenii din intreaga lume, insa separat de cei care spun ca e vorba de Miami, altii spun ca ar fi vorba despre o imagine cu o locatie din GTA 5 care a fost modificata si publicata pentru a genera discutii in randul oamenilor.

GTA 6 are Vice City anuntata de catre diverse zvonuri ca fiind una dintre noile locatii in care se va desfasura actiunea, insa imaginea de mai jos nu spune “nici una si nici alta” in legatura cu ceea ce ar urma sa fie disponibil pentru titlu din momentul lansarii.

GTA 6 locatie imagine

GTA 6 este in mod intentionat tinut de catre Rockstar Games invaluit in foarte mult mister pentru a genera mult interes din partea oamenilor, chiar daca asta da nastere multor minciuni in legatura cu jocul care nu se stie cand anume va fi lansat pentru fani.

GTA 6 ar trebui sa fie prezentat candva in cursul acestui an de catre compania americana, dar nimeni nu stie cand, si nimeni nu stie la ce data ar putea fi pus in vanzare, deci mai avem de asteptat pana cand il vom putea cumpara si ne vom putea bucura de el.