HBO Go: Anuntul pentru Abonatii Romani, ce a fost Dezvaluit

HBO Go a facut astazi un anunt pentru toti abonatii din Romania, iata ce a dezvaluit marele producator de filme, seriale si documentare acum.

HBO Go seriale

HBO Go este, probabil, cea mai populara platforma de streaming video la cerere din Romania, iar asta ne aduce astazi un anunt de la HBO pe care multi dintre clienti probabil ca il vor aprecia, in final. Mergand pe aceeasi linie precum in weekend, cei de la HBO Go au anuntat un top 10 pentru cele mai populare seriale care sunt disponibile in platforma in momentul de fata, asta dupa ce in weekend au anuntat si care sunt cele mai populare filme.

HBO Go a dezvaluit lista cu cele mai populare 10 seriale in Romania in luna martie, iar spre surprinderea nimanui, Westworld a fost pe prima pozitie, el fiind foarte intens promovat de catre HBO. Pe locul al doilea regasim serialul Outsider, in timp ce pe locul al treilea avem ZeroZeroZero, acestea din urma fiind lansate chiar in 2020 pe HBO Go, deci vorbim despre seriale complet noi.

HBO Go: Anuntul pentru Abonatii Romani, ce a fost Dezvaluit

HBO Go seriale romania

HBO Go continua cu serialul Legacies pe locul 4 si Young Sheldon pe locul 5, pe locul al 6-lea fiind Breeders, un alt serial din Marea Britanie care a fost deasemenea lansat in 2020. Pana la locul al 10-lea regasim doar un singur serial nou pentru HBO Go, Devs, restul fiind lansate in ultimii ani, dar este surprinzatoare prezenta Chernobyl acolo, serialul fiind lansat in primavara anului trecut, si iata ca un an mai tarziu inca ramane foarte popular in platforma.

HBO Go este in aceasta perioada oferit gratuit pentru unii abonati ai marilor furnizori de servicii de televiziune prin cablu din cauza pandemiei de Coronavirus, dar pentru doar o luna de zile. Desigur ca exista si unele conditii pentru a beneficia de aceasta gratuitate pentru HBO Go, inclusiv pentru HBO, dar cei care se pot bucura de ea, ar trebui sa profite de ocazie si sa vada toate filmele si serialele de care sunt interesati, pentru ca au ce sa vada.

HBO Go nu are din pacate in Romania si oferta din SUA, acolo unde zeci de filme, seriale si documentare sunt oferite in mod gratuit pentru oricine, fie ca este abonat, sau nu.