Functia NOUA a Windows 10 pe care NU Credeai ca o vei Avea

Windows 10 va avea o functie noua pe care mai nimeni nu credea ca o va putea avea disponibila vreodata pentru folosire, iata ce vom putea face.

0

linux Windows 10

Windows 10 va avea o functie noua pe care foarte multi nu credeau vreodata ca o vor avea in sistemul de operare al companiei Microsoft, dar iata ca ea ajunge intr-un final pentur utilizatori. Microsoft va implementa pentru Windows 10 o noua functie care va permite accesarea fisierelor de sistem ale Linux direct din File Explorer, sistemul fiind implementat dupa ce compania a promix ca va integra si intregul kernel al Linux in sistemul sau de operare in curand.

Windows 10 le permite utilizatorilor sa acceseze fisierele Linux inca din versiunea 1903, dar acum noua functie va simplifica totul prin integrarea suportului direct in File Explorer, dupa cum puteti vedea mai jos. O sectiune speciala va fi integrata in File Explorer din Windows 10 pentru a accesa orice fel de fisiere din Linux in calculatoarele noastre, asta desigur daca folosim si acest sistem de operare pe calculator in tandem cu cel de la Microsoft.

Functia NOUA a Windows 10 pe care NU Credeai ca o vei Avea

linux windows 10 file explorer

Windows 10 are aceasta noua functionalitate implementata pentru versiunea 19603 a sistemului de operare, ea fiind acum testata de catre cei care fac parte din sistemul Fast Ring. Va fi interesant de vazut cum va arata totul si dupa ce va fi definitivata implementarea kernel-ului Linux in Windows 10, iar utilizatorii vor putea accesa fara probleme intregul sistem de fisiere al sistemului de operare, o asemenea modificare fiind fara precedent pentru Microsoft, dar ceruta de foarte multa vreme de catre oameni.

Windows 10 va avea si alte schimbari implementate, una dintre ele fiind o bara de stiri care va aparea in task bar pentru toata lumea, ea afisand stiri de la diverse publicatii, desi Microsoft n-a detaliat prea bine cum. Windows 10 va avea deasemenea noi optiuni pentru a curata fisierele inutile din PC-urile oamenilor, impreuna cu o posibila sectiune in care vor fi prezentate schimbarile cele mai importante pe care actualizarile Microsoft le tot aduc.

Windows 10 urmeaza sa aduca aceste schimbari impreuna cu May 2020 Update, care va fi lansat in luna mai, dar deocamdata nu se stie foarte clar cam cand ar urma sa se intample asta.