Facebook: Noua Functie din Aplicatie pe care o Asteptai de Mult

Facebook Quiet Mode

Facebook are anuntat astazi o noua functie pentru aplicatiile folosite pe iPhone si Android de catre peste 1 miliard de persoane, si e vorba despre una pe care foarte multa lume o astepta de ceva vreme, ea permitand blocarea anumitor notificari cand nu avem nevoie de ele.

Facebook a lansat pentru aplicatia sa o noua functie numita “Quiet Mode”, aceasta permitand blocarea afisarii notificarilor pentru interactiunea cu platforma, atat cand aplicatia e inchisa, cat si cand e deschisa, inclusiv in butoanele pentru sectiunea de notificari.

Facebook a implementat acest “Quiet Mode” pentru a le oferi utilizatorilor cu telefoane iPhone si Android posibilitatea de a evita sa mai fie agasati de notificari pe care nu le doresc, inclusiv cand folosesc aplicatia, ea putand fi activata intre anumite ore de utlizatori.

Facebook le va spune utilizatorilor ca noul “Quiet Mode” este activat in momentul in care deschid aplicatia astfel incat ei sa stie ca nu primesc notificari, deci vor putea sa si decida sa dezactiveze sistemul pentru a nu pierde noutati importante.

Facebook Quiet Mode setari

“Deoarece cu toții ne adaptăm la rutine noi și să rămânem acasă, stabilirea limitelor pentru modul în care îți petreci timpul online poate fi utilă. Indiferent dacă vă va ajuta să vă concentrați asupra familiei și prietenilor, dormiți fără distragere sau gestionați modul în care vă petreceți timpul acasă, avem instrumente care vă pot ajuta să găsiți echilibrul potrivit pentru modul în care folosiți Facebook.”

Facebook lanseaza aceasta functie pentru ca era nevoie de asa ceva pentru oamenii care sunt activi in platforma si vor sa nu fie deranjati intre anumite ore ale zilei, ceva similar fiind oferit inclusiv in aplicatii concurente pentru sistemele de operare pentru terminale mobile.