Netflix: Decizia RADICALA, Cum sunt Afectati Abonatii Acum

Netflix are abonatii din intreaga lume afectati de o decizie radicala care a fost luata impotriva sa, iata ce trebuie sa respecte si cat de importanta este.

Netflix interdictie

Netflix este afectata de o decizie radicala luata impotriva sa in mod complet surprinzator, compania fiind obligata sa respecte o masura care vine in mod complet neasteptat, dar care nu prea poate fi discutata. Cei de la Netflix sunt obligati sa respecte o decizie luata de catre o instanta din Coreea de Sud cu privire la filmul Time to Hunt, acesta fiind produs de catre regizorul sud-coreean Yoon Sung-hyun, iar din pacate lansarea sa globala a fost blocata.

Netflix are aceasta masura impusa impotriva sa de catre o instanta din Coreea de Sud, o hotarare judecatoreasca fiind impusa dupa ce o companie locala a deschis un proces din cauza drepturilor asupra filmului. Netflix a cumparat drepturile de distributie asupra filmului de la o companie numita Little Big Pictures, insa o alta, Contents Panda, pune in discutie validitatea acelui contract, si sustine ca are unul anterior care ii ofera drept de distributie asupra filmului.

Netflix: Decizia RADICALA, Cum sunt Afectati Abonatii Acum

Netflix dorea sa lanseze astazi filmul Time to Hunt in toata platforma sa, insa cei de la Contents Panda sustin ca ar avea drept de distributie in 30 de tari, plus posibilitate de a-l distribui in inca 70. Totul are legatura cu Berlinala din februarie la care filmul a fost prezentat, Netflix luand decizia de a-i cumpara drepturile de distributie pentru platforma, insa se pare ca lucrurile nu sunt chiar atat de simple precum isi imagina compania, si asta ii afecteaza abonatii.

“Lansarea la nivel mondial a thrillerului regizorului coreean Yoon Sung-hyun, thriller Time To Hunt, a fost oprită de o decizie temporară de la Curtea Districtului Central din Seul. După ce a preluat drepturile la nivel mondial de la investitorul și distribuitorul local Little Big Pictures, serviciul de streaming intenționa să elibereze titlul Berlinale în 190 de țări mâine (10 aprilie). Cu toate acestea, compania de vânzări Contents Panda a adus un proces împotriva Little Big Pictures, disputându-și dreptul de a vinde drepturi non-coreene la film, întrucât văd contractul inițial de drepturi de vânzare cu Little Big Pictures ca fiind încă valabil.”

Netflix a beneficiat de acest contract dupa ce Little Big Pictures s-a folosit de Coronavirus ca motiv de forta majora pentru a aanula contractul semnat cu Contents Panda, insa acea companie nu prea e de acord cu asta. Avand in vedere ca procesele pot dura si ani de zile, cei de la Netflix nu prea au altceva de facut decat sa astepte pana cand instantele din Coreea de Sud vor lua o decizie, sau sa plateasca mai mult catre ambele companii pentru a rezolva problema.

Netflix dorea sa distribuie filmul de azi ca parte a noilor lansari pe care le pregateste aproape zilnic pentru clienti, dar din pacate nu prea poate face ce vrea chiar tot timpul.