Fortnite: Cum Gasesti Locatia SECRETA din Sezonul 2 (VIDEO)

Fortnite are o noua locatie secreta in sezonul 2 introdusa de catre cei de la Epic Games, si vorbim despre o surpriza foarte interesanta pe care compania o face pentru toti cei care sunt activi in fiecare zi in cadrul serverelor, ea avand legatura, desigur, cu Deadpool.

Fortnite are in clipul video de mai sus prezentat modul in care poate fi gasita locatia secreta in care aveti disponibile si surprizele pe care Epic Games le-a pregatit pentru toata lumea, si exista cateva noutati interesante pe care n-ar trebui sa le ratati acum.

Fortnite este plin de noutati care au legatura cu Deadpool, iar aceasta locatie secreta este doar una dintre ele pentru ca Epic Games vrea sa profite din plin de popularitatea celebrului personaj din benzile desenate, el avand foarte mare succes in sezonul 2.

Fortnite a fost in centrul atentiei multumita Deadpool in ultima vreme, si v-am vorbit zilele trecute despre celelalte surprize care au venit, inclusiv un skin special pe care il puteti folosi pentru a juca cu un aspect identic cu cel al personajului atat de cunoscut si popular.

Fortnite va mai avea deasemenea alte surprize legate de Deadpool, insa nu doar atat, iar asta pentru ca Epic Games vrea sa aduca si alte personaje populare din benzile desenate pentru jucatorii din lumea intreaga care inca sunt activi in platforma.