BRD Romania: Decizia foarte IMPORTANTA Luata pentru Clienti

BRD Romania a luat o decizie foarte importanta pentru clientii sai din tara, iata ce a anuntat banca, si cum sunt afectati oamenii care sunt vizati de ea.

BRD Romania extinderi

BRD Romania a luat in pandemia de Coronavirus multe decizii importante pentru clientii sai din Romania, iar asta pentru ca vorbim si despre o institutie financiara care are milioane de clienti in toata tara. Daca zilele trecute am vorbit despre amanarea ratelor pentru credite, acum vorbim despre alta zona in care exista multi clienti care se bucura de o decizie importanta pe care cei de la BRD Romania au luat-o, si care are un impact destul de mare in final.

BRD Romania a anuntat ca le ofera inclusiv clientilor care au carduri de credit posibilitatea de a amana automat termenul de plata pentru acestea, insa in anumite conditii. Conform informatiilor care exista la data scrierii acestui articol pe website-ul celor de la BRD Romania, amanarea termenului de plata cu 30 de zile se face atat pentru plata ratei, la cardurile de credit cu aceasta optiune, cat si pentru suma minima obligatorie, pentru extrasele emise intre 24 martie – 23 aprilie.

BRD Romania: Decizia foarte IMPORTANTA Luata pentru Clienti

BRD Romania a anuntat deasemenea ca extinde cu 30 de zile si perioada de gratie pentru cardurile de credit, deci toate cumparaturile facute cu plata integrala, fara rate, dupa 24 martie au perioada de gratie extinsa. Cei de la BRD Romania includ aceste conditii pentru a se face automata extinderea perioadei de gratie, deci daca ati facut plata in rate, inainte de 24 martie, nu veti benficia de extinderea gratuita, nici daca ati facut-o in rate dupa acea data.

“Amânarea se face atât pentru plata ratei, în cazul cardurilor de credit care au această opțiune, cât și pentru suma minimă obligatorie, pentru extrasele emise în perioada 24 martie – 23 aprilie. Astfel, toate cumpărăturile făcute cu plata integrală, fără rate, după data de 24 martie vor beneficia de dobânda zero în perioada de grație extinsă. Extinderea se aplică pentru toate cumpărăturile făcute cu cardurile Gold și Standard, la comercianții (magazine fizice sau online) de oriunde din lume din 24 martie până pe 31 mai 2020. Poți opta pentru opțiunea de rate extinse chiar în momentul plății sau, ulterior, printr-un simplu SMS.”

BRD Romania specifica deasemenea pe website-ul sau ca numarul de rate fara dobanda este extins de la 6 la 18 luni pentru cardurile facute cu cardurile de credit Gold si Standar ale bancii. BRD Romania specifica deasemenea faptul ca platile trebuie sa fi fost facute la comertianti magazine fizice, sau online, de oriunde din lume, din 24 martie pana pe 31 mai, deci exista si aici o limitare foarte importanta de care clientii trebuie sa tina cont in aceasta perioada.

BRD Romania poate sa modifice in orice moment aceste conditii pentru a le oferi clientilor aceste extinderi si amanari, astfel ca trebuie sa verificati in mod constant website-ul lor pentru a afla detalii actualizate.