Planeta Venus: Fenomenul UIMITOR, ce vom Putea Vedea cu TOTI

Planeta Venus este in luna aprilie in centrul unui venomen uimitor vizibil de pe tot Pamantul, iata ce vom putea observa cu totii pe cerul instelat.

Planeta Venus apropiere

  • Planeta Venus va fi in luna aprilie in centrul unui spectacol foarte rar care are loc pe cerul de pe intregul Pamant.
  • Planeta Venus se afla de cateva zile la inceputul unui fenomen care va avea apogeul spre finalul lunii, si va fi un spectacol pe cinste pentru obsevatori.
  • Planeta Venus trece foarte rar prin evenimente de acest gen, dar va putea fi observata de toata lumea.

Planeta Venus trece in luna aprilie printr-un fenomen rar care ne va permite sa vedem planeta asa cum doar cercetatorii au ocazia sa o vada in mod obisnuit multumita aparaturii avansate pentru analizarea spatiului cosmic. V-am vorbit deja despre faptul ca planeta Venus urmeaza sa apara mare si luminoasa pe cer, pastrand proportiile avand in vedere distanta sa fata de Pamant, iar acest eveniment se apropie cu rapiditate in urmatoarele saptamani.

Planeta Venus urmeaza sa apara pe data de 26 aprilie mari mare decat in mod obisnuit, dar si in cea mai luminoasa faza a sa de pana in momentul de fata, ceva ce foarte rar este observat. Planeta Venus va fi pe 26 aprilie vizibila cu cea mai mare luminozitate din intregul an, dar si la cea mai mare marime din intregul an, deci vorbim despre un eveniment mai mult decat interesant pentru toti cei care urmaresc cerul instelat in mod obisnuit in fiecare an.

Planeta Venus: Fenomenul UIMITOR, ce vom Putea Vedea cu TOTI

Planeta Venus va incepe sa devina tot mai luminoasa pana in data de 26 aprilie, iar in noaptea dintre 26 spre 27 aprilie va avea cea mai mare luminozitate de pana in momentul de fata. Luminozitatea pe care o va avea planeta Venus va creste treptat in noptile anterioare acelei zile, si pentru multi diferenta in nivelul de iluminare va fi greu de observat daca nu au un telescop cu care sa vada cu mare atentie cum se modifica totul in mod regulat.

Planeta Venus va avea dimensiunea sa mai mare mult mai usor de observat in zilele anterioare celor de 26 si 27 aprilie, totul pe masura ce nivelul de iluminare scade. Confor unor astornomi, cel mai usor mod de a vedea planeta Venus la dimensiunea sa cea mai mare este undeva spre apusul zilelor de 26 si 27 aprilie, insa desigur ca doar folosind un telescop, si nu cu ochiul liber, insa atunci va trebui sa priviti cu foarte mare atentie spre cerul instelat.

Planeta Venus va mai trece anul viitor printr-un spectacol similar pentru cei care urmaresc universul cu propriul telescop, sau folosind alte instrumente care permit monitorizarea spatiului cosmic.