ING Bank: Serviciul SPECIAL Anuntat pentru Clientii Romani

ING Ban are un serviciu special pe care il aduce in atentia clientilor din Romania in momentul de fata, iata cum te ajuta in pandemia de Coronavirus.

ING Bank facturi

ING Bank a lansat pentru clientii din Romania, de ceva vreme, un beneficiu extrem de important de care toti dintre ei trebuie sa stie pentru ca este menit sa le faca viata mult mai usoara. Mai exact, cei de la ING Bank au implementat un serviciu special pentru clientii din Romania care le permite acestora sa afle cand li se emit facturile de la diversi furnizori de servicii, si eventual sa aiba inclusiv plata automata pentru acestia cand ele sunt emise.

ING Bank explica in clipul video de mai jos acest sistem special pe care il ofera pentru clientii din Romania, ei putand activa direct din aplicatia pentru telefoane notificare automata pentru facturile emise. ING Bank listeaza un numar limitat de furnizori de servicii din Romania dintre care puteti alege in momentul de fata unul care va emite facturi, si de indata ce aceasta este emisa, aplicatia HomeBank va va trimite o notificare in mod automat.

ING Bank: Serviciul SPECIAL Anuntat pentru Clientii Romani

ING Bank a avut o idee extrem de interesanta, pentru ca asa clientii pot seta si ca facturile sa fie automat platite la emitere astfel incat ei sa nu-si mai bata capul cu intreaga situatie. In contextul actual in care pandemia de Coronavirus ne aduce de la mai toate companiile recomandari de a plati online facturile, ceea ce ne recomanda si ING Bank acum e menit sa ne faca viata mai usoara, dar mai mult decat atat, chiar mai sigura pentru plati.

Facturile mele

În această perioadă, zilele seamănă foarte mult între ele. Și e ușor să uiți de unele momente importante, cum ar fi cele în care trebuie plătite utilitățile. În ING Home’Bank ai toate facturile la un loc, ca să le gestionezi online. Iar dacă alegi plata automată, chiar vei sta fără griji. Află mai multe: https://bit.ly/2UYs0YA#stamacasa #stayhomebank

Publicată de ING Romania pe Vineri, 10 aprilie 2020

ING Bank permite plata facturilor direct din cont, intr-un mod mult mai sigur decat daca am folosi diversele sisteme de plati ale diverselor banci, si eventual fara a mai introduce coduri SMS la plata. Mai mult decat atat, ING Bank aduna toate facturile intr-un singur loc in aplicatia HomeBank, astfel ca nu trebuie sa le mai cautam separat pentru a vedea cat avem de platit la fiecare furnizor in parte, deci pierdem mai putin timp in viata de zi cu zi cu asta.

ING Bank are aceasta facilitate disponibila pentru toti clientii din Romania chiar in momentul de fata, astfel ca daca vreti sa profitati de ea, o puteti face chiar acum, dupa cum puteti vedea in clipul de mai sus.