Telefonul cu camera de 192 Megapixeli e Marea NEBUNIE din 2020

Telefon camera 192 Megapixeli

Un telefon cu camera de 192 megapixeli va fi lansat luna viitoare, si vorbim despre marea nebunie din lumea smartphone in anul 2020, ceva ce nu stiu cati dintre voi credeati ca veti vedea atat de repede dupa lansarea camerelor de 108 megapixeli pentru telefoane mobile.

Nu se stie care este producatorul care va lansa acest telefon cu camera de 192 megapixeli, insa vorbim despre un chip Qualcomm Snapdragon 7250 care este anuntat pentru a fi integrat in el, iar asta da de inteles ca ar putea fi vorba despre un telefon chinezesc ieftin.

Problema este ca aceste chip-uri pot face poze la 192 megapixeli, dar fara HDR sau procesare de multiple cadre, deci telefonul in sine nu va fi atat de impresionant precum par specificatiile, ceea ce desigur ca nu e o veste chiar tat de buna pentru noi.

Snapdragon 865 ar fi un chip mult mai potrivit pentru o camera cu 192 megapixeli, aceste procesoare avand suport total pentru senzorii atat de mari, dar ei sunt scumpi, asa ca ramane de vazut ce anume va fi pus in vanzare de catre producatorul care pregateste telefonul.

Telefon camera 192 Megapixeli china

Daca e sa fim 100% sinceri, rezolutiile mari pentru camerele telefoanelor mobile nu sunt utile in vreo masura, diferentele dintre ceea ce face Samsung GALAXY S20 Ultra si Huawei P40 Pro, sau iPhone 11 Pro nefiind atat de mari precum par cifrele pe hartie.