Telekom Romania: Clientii ULUITI, Ce Ofera GRATUIT de Paste

Telekom Romania si-a uluit toti clientii din tara, iata ce ofera gratuit de Paste pentru toata lumea, si ce trebuie sa faci pentru a avea sansa de a primi.

Telekom Romania paste

Telekom Romania contiuna cu surprizele de Paste pentru clientii sai din toata tara, iar astazi a dezvaluit ca pregateste alte gratuitati, insa de aceasta data sub forma unui concurs pe care il face in luna aprilie. Cei de la Telekom Romania si-au anuntat clientii din Romania ca au posibilitatea de a castiga ceva ce se numeste Kitul Ciobanilui, iar clientii care sunt interesati de el se pot inscrie la concursul care dureaza pana pe data de 1 mai, inclusiv, pentru a castiga.

Telekom Romania a anuntat astazi concursul, iar toti clientii sai din tara pot participa pentru a castiga o serie de obiecte pe care le are un cioban, oarecum in mod regulat. Acest kit al ciobanului, pe care Telekom Romania il ofera, este format dintr-un clop, o bata, un telefon Samsung GALAXY A10, un ceaun si un pieptar, deci aveti cateva lucruri care va ajuta sa traiti in salbaticie, daca in aceasta perioada ati fugit din orase pentru a va feri de Coronavirus.

Telekom Romania: Clientii ULUITI, Ce Ofera GRATUIT de Paste

Telekom Romania a pornit de mai bine de o luna o noua campanie pentru promovarea noilor sale servicii, ciobanul Ghita fiid in centrul lor pentru a arata cat de utla e tehnologia chiar si la stana. Multe dintre noile oferte si produse pe care Telekom Romania le ofera in cadrul noilor promotii sunt gandite si pentru oameni care nu locuiesc in orase, asta desi departe de civilizatie internetul de la companie nu e tocmai ceva cu care sa te lauzi.

Participă la cel mai blană GIVEAWAY și câștigă-ți cadoul de Paște!Urmărește clipul de mai jos ca să afli ce premii te…

Publicată de Telekom Romania pe Vineri, 10 aprilie 2020

Telekom Romania vrea totusi de Paste sa le ofere clientilor ceva autentic, si nu e vreun miel de la stana, ci o parte din echipamentul pe care-l are un cioban, fara vreun abonament pentru telefon. Daca e sa fim sinceri, ceea ce ofera Telekom Romania in cadrul acestui concurs ar putea fi unul dintre cele mai autentice cadouri pe care vreun operator de telecomunicatii l-a oferit intr-un concurs pentru Paste in ultimii ani, ideea fiind interesanta.

Telekom Romania le cere clientilor sa se inscrie intr-un formular de pe website-ul sau pentru a participa la concurs, insa nu se stie cate cadouri sunt pregatite pentru cei care decid sa participe.