GTA 6: Ce a AMANAT LANSAREA Jocului Dezvoltat de Rockstar

gta 6 probleme

GTA 6 este fara discutie unul dintre cele mai asteptate jocuri pentru console si PC-uri, iar in momentul de fata lumea asteapta informatii oficiale cu privire la el, insa ele nu intarzie sa apara din cauza dorintei Rockstar de a mentine misterul asupra noului sau titlu.

GTA 6 a fost zvonit pentru primele teasere anuntate in Martie de catre cei de la Rockstar, insa din pacate acest lucru nu s-a intamplat, iar jocul inca nu are vreo informatie oficiala dezvaluita, si e mai mult ca sigur faptul ca noul Coronavirus a dat peste cap planurile Rockstar.

GTA 6 este dezvoltat de catre foarte multi oameni care lucreaza pentru Rockstar Games din diverse locatii, oameni care folosesc software special, si calculatoare speciale, iar daca nu pot ajunge la sediile companiei sa faca asta, procesul de dezvoltare este mult intarziat.

GTA 6 are mai mult ca sigur niste intarzieri in procesul de dezvoltare din cauza faptului ca inginerii Rockstar nu pot ajunge la sediile companiei pentru a-si continua munca, lucrul de acasa fiind limitat in aceste situatii, si asa noi continuam sa asteptam primele vesti, care intarzie sa apara.

GTA 6 ar putea avea prezentarea si lansarea amanate cu 2/3 luni, cel putin, iar totul depinde de cat de mult vor mai ramane in vigoare masurile pentru distantarea sociala si limitarea deplasarilor, deci perioada de timp ar putea sa fie chiar mai mare de atat.