WhatsApp: Functia SPECIALA ce va SURPRINDE Multi Utilizatori

WhatsApp va lansa o functie speciala care va surprinde in bine foarte multi utilizatori care o asteapta de ceva vreme, iata ce vom putea folosi in telefoane.

WhatsApp expirare

WhatsApp va avea foarte curand lansata o noua functie speciala care e menita sa faca folosirea aplicatiei mai buna si mai distractiva pentru utilizatorii din toata lumea care folosesc platforma de mesagerie. Vorbim despre o functie care a fost copiata de catre WhatsApp de la Snapchat, ea fiind copiata initial de catre Facebook pentru alte platforme, dar acum ajunge si aici, iar folosirea sa i-ar putea face pe multi dintre utilizatori sa mai uite de problemele reale.

WhatsApp va avea implementata in curand o noua functie care va permite trimiterea de mesaje care se autodistrug dupa o anumita perioada de timp de la trimitere, iar asta le va permite unora sa se distreze cu prietenii. Vorbim despre o functie care va va oferi posibilitatea de a trimite prin WhatsApp orice fel de mesaje doriti, care dispar la scurt timp dupa ce prietenii le vad, astfel ca le puteti spune, sau arata, orice, iar acel mesaj va disparea automat din telefonul lor.

WhatsApp: Functia SPECIALA ce va SURPRINDE Multi Utilizatori

WhatsApp are aceasta functie in dezvoltare de ceva vreme, iar din ceea ce se stie in momentul de fata se pare ca nu va exista vreun marca special in ceea ce priveste mesajele primite in telefoane de catre oameni. Asta inseamna ca va puteti distra cu oamenii carora le trimiteti mesaje si carora acestea le vor disparea din telefoane, dar asta numai daca WhatsApp nu-si va schimba strategia pana la lansare, si le va afisa cu un marcaj special care sa spuna de ce tip sunt.

WhatsApp va permite setarea unor perioade de de expirare care pornesc de la cateva minute si ajung pana la cateva zile, deci veti avea control total asupra modului in care se intampla totul in ceea ce priveste aceste mesaje. WhatsApp implementeaza aceasta functie pentru ca mai toate platformele concurente au deja ceva similar, sau identic, implementat, astfel ca vorbim despre o ajungere din urma a altor platforme, nu despre ceva complet nou.

WhatsApp va lansa aceasta functie in momentul in care ea va fi 100% pregatita pentru a fi oferita, insa nu se stie cam cat ar mai putea dura pana cand s-ar putea intampla acest lucru.