PS5: Prima Veste foarte PROASTA pentru Fanii Consolelor Sony

PS5 godfall

PS5 aduce astazi si o veste foarte proasta pentru fanii consolelor companiei Sony, dar si pentru fanii jocurilor in general, dar nu vorbim despre ceva ce nu era oarecum de asteptat sa vina de la compania japoneza, asa ca unii probabil nu resimt chiar atat de mult problema.

PS5 va avea jocul Godfall oferit exclusiv pentru ea, deci vechile modele de console ale Sony nu vor avea jocul disponibil, iar in aceeasi masura nu va exista vreo versiune pentru XBOX One X, iar asta in timp ce o versiune pentru PC va fi totusi lansata la nivel global.

PS5 merge in continuare pe o strategie diferita fata de cea adoptata de catre cei de la Microsoft pentru multe dintre jocurile care sunt oferite pentru seria de console XBOX, inclusiv pentru XBOX One X, iar asta ar putea supara unii dintre fanii care au cumparat consolele timp de atatia ani.

PS5 ii obliga pe utilizatorii actualelor console de la Sony sa o cumpere, iar Godfall este doar primul joc oferit exclusiv pentru aceasta consola, si ar putea veni altele, GTA 6 putandu-se numara printre ele, iar dezvoltatorii vor pune intotdeauna componentele puternice “in fata”.

“Nu va exista nicio versiune PlayStation 4 care să rețină Godfall, deoarece jocul este „adaptat pentru a rula doar pe noua consolă Sony”. Acest lucru înseamnă că dezvoltatorul Counterplay Games promite o experiență care va „simți și juca”, spre deosebire de orice este disponibil oriunde altundeva, datorită în parte hardware-ului supraalimentat PlayStation 5 și hard disk-ului SSD rapid. De remarcat faptul că titlul vine și pe PC.”

PS5 este o consola foarte puternica, e de asteptat ca jocurile sa aiba anumite caracteristici speciale oferite pentru ea, insa oferirea unor jocuri in mod exclusiv pentru aceasta consola nu e tocmai ceva ce multa lume vrea sa vada in toamna, cand va fi lansata.