Vodafone: Anuntul de Paste cu o PREMIERA Oferita in Romania

Vodafone a facut un anunt surpriza de Paste pentru romani, si vine cu o premiera pentru Romania in aceasta perioada, iata ce a decis operatorul telecom.

vodafone premiera

Vodafone a facut inainte de Paste un nou anunt surpriza pentr Romania, iar asta pentru ca vorbim despre o oferta neasteptat de buna pe care o are pentru cei care sunt dornici sa ii devina clienti de acum. In contextul in care cei de la Telekom au anuntat acum cateva luni ca le vor oferi clientilor care incheie contracte de televiziune posibilitatea de a beneficia de 50% reducere timp de 6 luni si HBO, HBO Go, gratuit 12 luni, Vodafone vine cu ceva in plus.

Vodafone ofera 24 de luni de HBO si HBO Go gratuite pentru clientii din Romania, plus 50% reducere pentru abonamente timp de 3 luni de zile, oferta in sine fiind foarte interesanta. Vodafone ofera o perioada de reducere mai mica pentru abonamentul de televiziune, dar o perioada mai lunga de gratuitate pentru HBO si HBO Go, mai multe canale pentru clienti, insa viteze de internet mai mici decat cele pe care le au cei de la Vodafone.

Vodafone: Anuntul de Paste cu o PREMIERA Oferita in Romania

vodafone premiera hbo go

Vodafone are totul inclus intr-o oferta speciala de Paste care e compusa atat din servicii de televiziune, cat si din servicii de internet, astfel ca separat nu poate fi luata de catre clienti. In comparatie cu oferta celor de la Telekom, aceasta e putin mai scumpa, insa depinde de clienti sa aleaga ceea ce au nevoie mai mult, mai ales ca e diferenta intre ele in ceea ce priveste numarul de canale TV si viteza de internet de care beneficiaza clientii romani.

“Petrecem sărbătorile acasă, dar rămânem mereu conectați unii cu alții și cu filmele & serialele noastre preferate. Ia-ți oferta de Paște de la Vodafone pentru Fix & TV, cu 2 ani de HBO & HBO GO inclus și 50% reducere la abonament in primele 3 luni.”

Vodafone are aceasta oferta pentru toti cei care sunt interesati sa profite de beneficii mai bune pentru abonamentele lor, iar cei 2 ani de gratuitate pentru HBO si HBO Go cred ca e o premiera pentru Romania. Daca in mod normal pana acum diversi operatori ofereau pana acum cateva luni de gratuitate pentru platforma de streaming a celor de la HBO, adica HBO Go, la inceput de an 2020 am vazut trecerea la 1 an, si acum la 2 ani de zile.

Vodafone va avea aceasta oferta disponibila pentru o perioada limitata de timp, astfel ca daca vreti sa profitati de ea, ar fi bine sa o faceti cat inca mai este disponibila in Romania.