Orange Romania: SURPRIZA de Paste, ce au GRATUIT Clientii

Orange Romania are o noua surpriza inainte de Paste pentru clientii sai din toata tara, iata ce primesc acestia gratuit chiar acum de la operator.

Orange Romania are pentru clientii din Romania o surpriza foarte buna de Paste, operatorul facand anuntul in cursul zilei de ieri, iar in aceasta pagina gasiti toate detaliile de care ar trebui sa stiti. Dupa ce a decis sa le ofere tuturor romanilor internet gratuit, si diverse alte beneficii foarte bune in timpul pandemiei de Coronavirus, inainte de Paste cei de la Orange Romania vin cu alta surpriza foarte buna, doar ca acum pentru clientii cu cartele.

Orange Romania le ofera clientilor din tara care au cartele prepay posibilitatea de a primi pana la 50 GB de internet bonus in abonamentul lor daca trimit imbratisari virtuale prietenilor care au cartele prepay. Cei de la Orange Romania ofera aceasta posibilitate doar pentru cei care au activa o optiune de minim 5 euro, deci nu chiar oricine se va putea bucura de oferta, cei fara credit si fara optiune active ramanand “in afara” acestei promotii, din pacate.

Orange Romania: SURPRIZA de Paste, ce au GRATUIT Clientii

Orange Romania ofera gratuit pana la 50 GB de internet pentru cartele prepay intr-o campanie de a “oferi imbratisari”, cu detalii in aceasta pagina, unde sunt explicate si toate regulile. Doar pentru primele 5 imbratisari trimise de catre clientii Orange Romania cu cartele prepay se ofera bonus de internet, deci probabil e vorba de cate 10 GB per trimitere, si desigur ca totul e limitat la o singura alocare per numar de trimitere/primire, deci nu puteti trimite/primi mai multe imbratisari pe acelasi numar pentru a primi internet.

Orange Romania spune deasemenea ca acest bonus are o valabilitate de 100 de zile din momentul alocarii, insa poate fi consumat numai daca acea cartela are o optiune de minim 5 euro activa. Asta inseamna ca daca intre timp va ofera optiunea pe care o aveti, atunci Orange Romania va va impiedica sa mai folositi internetul primit gratuit, deci trebuie sa stiti si despre aceasta limitare importanta cu privire la folosirea bonusului acordat.

Orange Romania vine cu aceasta surpriza dupa ce acum aproape o luna a anuntat ca ofera 50 GB de internet gratuit pentru toata lumea, iar in curand multi vor ajunge la cele 30 de zile de valabilitate pentru oferta.