BRD Romania: Ce a LANSAT pentru Clienti din Cauza COVID-19

BRD Romania a lansat ceva important pentru multi clienti din Romania, COVID-19 grabind oferirea noului serviciu in tara, iata cat de util este el.

BRD Romania juridice

BRD Romania a facut o lansare in plina pademie de COVID-19 si arata ca ii pasa de clientii din tara noastra, decizia fiind una extrem de buna deoarece vine si mai mult in ajutorul celor din tara. Vorbim dspre o lansare care ii vizeaza pe toti clientii care sunt persoane juridice, iar asta pentru ca BRD Romania a lansat pentru ei aplicatia BRD@office Mobile, ceva ce unii dintre ei asteptau de multa vreme, dar iata ca intr-un final a ajuns zilele trecute.

BRD Romania ofera aplicatia noua de online banking pentru companii si persoane fizice autorizate, ele avand nevoie de aplicatie pentru a evita sa mearga la banca, sau sa foloseasca tot timpul un calculator. Mai mult decat atat, BRD Romania a anuntat ca ofera deasemenea si M-Token, un token digital mobil, acesta fiind deasemenea disponibil pentru clientii de acest gen, el facilitand accesarea conturilor pentru ca acel token e cerut la logare in platforma digitala de online banking.

BRD Romania: Ce a LANSAT pentru Clienti din Cauza COVID-19

BRD Romania le spune clientilor din Romania ca daca au initiat deja plati prin aplicatia BRD@office, atunci le vor putea semna direct din noua aplicatie mobila, ceea ce desigur ca le usureaza viata. Toti cei care folosesc serviciul BRD@office vor putea folosi acelasi nume de utilizatori, si aceeasi parola, pentru a se loga in aplicatia mobila, indiferent daca folosesc un token fizic, sau digital, in momentul in care acceseaza platforma bancii.

În acest context în care nevoia de instrumente bancare la distanță este foarte mare, am lansat BRD@office Mobile,…

Publicată de BRD Groupe Societe Generale pe Marţi, 14 aprilie 2020

BRD Romania face aceasta lansare in mod complet surprinzator, dar probabil ca o pregatea de ceva vreme, iar acum ea a fost putin grabita pentru ca oamenii nu mai ies la fel de des din casa. Indiferent de motivul din cauza caruia BRD Romania a decis sa lanseze aceasta aplicatie speciala pentru persoanele juridice, decizia este in final una foarte buna, si foarte multa lume se paote bucura de ceea ce ofera ea, evitand sa mai mearga la banca, sau sa fie legati de calculatoare.

BRD Romania ofera noua aplicatie pentru toti clientii persoane juridice prin intermediul App Store si Google Play, ea fiind oferita atat pentru iPhone, cat si pentru telefoanele Android.