Orange: Mesajul SPECIAL pentru Clientii Romani, ce Pot Face

Orange are un mesaj special pentru clientii romani din toata tara cu doar cateva zile inainte de Paste, iata ce primesc acestia si nu stiau ca e oferit.

Orange opera

Orange a avut grija in toata perioada starii de urgenta ca ai sai clienti din Romania sa se poata bucura de unele beneficii de care in mod normal n-au avut parte, iar astazi vedem din nou ceva special pentru ei. Orange, ca parte a masurilor anuntate in acasta pagina, isi anunta clientii din Romania ca le pot oferi copiilor posibilitatea de a vorbi cu actorii lor preferati de la Opera Comica, in mod gratuit, doar daca suna la un numar de telefon, cu tarif normal, intre anumite ore ale zilelor de lucru.

Orange le permite tuturor copiilor sa isi ocupe in aceasta perioada timpul cu discutii cu actorii favoriti de la Opera Comica daca parintii lor suna la numarul de telefon 0374267777. Acest numar de telefon poate fi apelat intre orele 10:00 – 16:00 de catre orice clienti ai Orange in mod gratuit, iar copiii vor putea discuta pentru o perioada limitata de timp cu actorii care raspund la telefon, deci isi pot ocupa o parte din timpul zilnic intr-un mod bun.

Orange: Mesajul SPECIAL pentru Clientii Romani, ce Pot Face

Orange opera comica

Orange leaga acest serviciu special oferit de catre actorii de la Opera Comica de initiativa sa din timpul pandemiei de Coronavirus prin care le spune tuturor romanilor ca fiecare gest conteaza. Vorbim despre o initiativa foarte ampla a celor de la Orange prin care prin aceasta pagina se strang bani pentru donatii stranse in vederea cumpararii de echipamente pentru cadrele medicale, si nu numai, sau de ajutoarea persoanelor care au nevoie de ajutor.

“Cum inventezi noi jocuri pentru copii cât #staiacasa? Cei mici sunt acum invitați să vorbească cu eroii lor de la Opera Comică. Trebuie doar să suni la 0374267777 (tarif normal), de luni până vineri, între orele 10-16.”

Orange a oferit in aceasta perioada internet gratuit pentru unii dintre clientii din Romania, HBO si HBO Go gratuite pentru altii, plus diverse alte beneficii de care foarte multa lume poate profita chiar acum. Inclusiv pentru copii exista unele posturi de televiziune speciale care sunt oferite gratuit de catre Orange prin platforma TV Go, astfel ca exista motive pentru toata lumea sa stea in casa in aceasta perioada si sa nu iasa afara, o rugaminte principala si a autoritatilor.

Orange, dupa cum v-am mai spus deja, vine cu noi surprize pentru toata lumea, si sunt destul de sigur ca pana in luna mai va mai avea altele pentru ca oamenii sa aiba motive mai putine de a iesi din case.