Netflix: Doua Trucuri GROZAVE Pe care le vei Folosi Zilnic

Netflix poate avea aceste doua trucuri grozave, de care cel mai probabil nu stiai, folosite zilnic, ele facandu-ti experienta de vizionare mult mai buna.

Netflix trucuri

Netflix are peste 160 de milioane de abonati care-i folosesc platforma in fiecare luna, si care platesc preturi destul de mari pentru continutul pe care il vad, dar ea este departe de a fi perfecta. Desi Netflix are foarte multe filme si seriale disponibile pentru abonatii sai din lumea intreaga, platforma in sine nu e tocmai perfecta, dar pentru asta exista extensiile pentru browsere care ne pot imbunatati semnificativ experienta de utilizare a platformei, atunci cand avem nevoie.

Netflix are o prima extensie grozava in cea care se numeste Super Netflix, ea fiind lansata special pentru Google Chrome in ideea de a permite alegerea calitatii la care sunt redate filmele, serialele, documentarele. Vorbim despre o extensie pentru Google Chrome care ne va permite sa redam tot continutul din Netflix la calitate mai buna, atat la rezolutie 4K, cat si la un bitrate mai mare, astfel incat sa putem vedea actorii favoriti cu o calitate cat mai buna a imaginii.

Netflix: Doua Trucuri GROZAVE de care NU Stiau Abonatii

Netflix nu ofera in mod obisnuit setari pentru a controla calitatea imaginii si a rezolutiei, ceea ce e pacat, dar cu Super Netflix oricine poate sa faca acest lucru fara a putea fi oprit in vreun fel. Cea de-a doua extensie grozava care este disponibila pentru Netflix se numeste Never Ending Netflix, iar aceasta e menita sa deruleze in mod automat episoadele urmatoare pentru serialele pe care le urmarim astfel incat sa nu fim obligati sa facem noi acest lucru manual.

“Super Netflix schimbă calitatea video, controlează viteza video, încarcă subtitrări personalizate și multe altele – Faceți-vă experiența pe Netflix mai plăcută. Never Ending Netflix redă automat episodul următor, săriți secvențele titlurilor, săriți „Are you still watching ?” solicitări și căutați peste 3000 de genuri!”

Netflix afiseaza dupa fiecare episod listele cu actori, producatori, etc, si ofera optiunea de a trece la urmatorul episod, dar nu are o optiune pentru a face asta in mod automat, deci aceasta extensie poate fi foarte utila. Ea poate fi folosita exclusiv la seriale, si asta pentru ca filmele de pe Netflix nu sunt grupate intr-un mod similar astfel incat sa poata fi vazute unele dupa altele, deci el e util doar pentru anumit continut disponibil in platforma.

Netflix nu are vreo legatura cu aceste extensii pe care le pot folosi abonatii care au Google Chrome, ele fiind facute de catre dezvoltatori separati, si e bine sa stiti acest lucru.