RCS & RDS: SURPRINDE Toata Lumea cu Decizia pentru Clienti

RCS & RDS surprinde pe toata lumea cu o decizie foarte importanta pentru clienti, care este sustinuta inclusiv in timpul pandemiei de Coronavirus.

RCS & RDS afaceri

RCS & RDS este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din Romania, avand peste 10 milioane de clienti doar in Romania, cifra fiind chiar mai mare daca luam in calcul si clientii din Italia, Spania, Ungaria. Totusi, in Romania cei de la RCS & RDS se concentreaza foarte mult pe investitii in anul 2020, ceva ce poate ca putina lume se asteapta sa vada intr-o perioada in care pandemia de Coronvirus a blocat foarte multe companii din toata lumea.

RCS & RDS continua sa faca investitii cel putin in retelele sale de telefonie mobila, compania actualizand aproape o data la fiecare doua saptamani informatiile cu privire la acoperirea pe care o ofera. E posibil ca RCS & RDS sa investeasca si in infrastructura fixa, atat pe partea de internet, cat si pe partea de televiziune, dar aici nu prea ofera informatii, insa face investitii pentru partea de telecomunicatii, in special in retelele 5G, dar acolo modificarile sunt mici.

RCS & RDS: SURPRINDE Toata Lumea cu Decizia pentru Clienti

RCS & RDS are acoperire 3G, 4G in mai toata tara, si ceea ce imbunatateste acolo e greu de vazut fara informatii detaliate, dar din moment ce-si actualizeaza constant hartile cu acoperire, e de presupus ca face ceva bun. Pe partea 5G nu s-au mai adaugat orase noi, sau localitati, deci e probabil ca RCS & RDS sa extinda acoperirea in locatiile in care avea deja statii 5G active, in multe dintre orase centrele fiind acoperite initial, cu extindere graduala spre periferii.

RCS & RDS face de departe cele mai multe investitii in reteaua sa nationala 2G, aceasta fiind extinsa extrem de mult din toamna anului 2019 si pana in prezent, acoperind aproape tot sudul tarii, si o parte din nord-vest. De la inceputul anului 2020, cei de la RCS & RDS unesc nord vestul cu sudul prin acoperirea centrului tarii, deocamdata destul de fragil, dar e clar ca vor sa faca asta cat mai curand, extinzand in acelasi timp acoperirea si spre zona de centru – vest, sud – vest.

RCS & RDS investeste foarte mult intr-o perioada incerta pentru multa lume, o perioada in care exista temeri foarte mari in ceea ce priveste economia, insa compania se gandeste mai mult la viitorul sau.