BRD Romania: Masura IMPORTANTA Anuntata pentru TOTI Clienti

BRD Romania a anuntat o masura foarte importanta pentru toti clientii din Romania, ea fiind luata din cauza sarbatorii de Paste, si aduce schimbari serioase.

BRD Romania ajutor

BRD Romania a anuntat astazi o masura pe care a decis sa o aplice de Paste pentru clientii din Romania, ceva ce am vazut si de la alte banci din taradar aplicat intr-un mod ceva mai diferit. Mai exact, cei de la BRD Romania au decis sa isi anunte clientii din toata tara cincepand de astazi toate agentiile lor din tara sunt inchise, deci nu are vreun rost sa mergeti la vreuna, pentru ca nu veti putea intra, masura fiind una diferita fata de cele din alti ani.

BRD Romania nu-si inchidea in anii anteriori agentiile si in ziua de joi dinainte de Paste, iar in marile orase erau deschise agentiile inclusiv in Vinerea Mare, dar anul acesta Coronavirus a schimbat lucrurile. Era oarecum de asteptat ca BRD Romania sa nu isi tina agentiile deschise maine, si sa nu le aiba deschise luni, dar inchiderea si azi e surprinzatoare, si probabil ca unii clienti au descoperit asta cu regret dupa ce au iesit din casa.

BRD Romania: Masura IMPORTANTA Anuntata pentru TOTI Clienti

BRD Romania are program diferit inclusiv pentru serviciul MyBRD Contact, acesta fiind disponibil astazi pana la ora 19:00, in timp ce maine are program scurt, pana la ora 17:00. Sambata si duminica serviciul celor de la BRD Romania este complet inchis, la fel ca si luni, iar asta desi in mod normal el functiona in oricare zi din saptamana, si cu un program mai lung decat in cazul acestor zile, deci e bine sa fiti atenti daca aveti nevoie de ajutor.

Publicată de BRD Groupe Societe Generale pe Vineri, 17 aprilie 2020

BRD Romania are multe solicitari in aceasta perioada din cauza numarului mare de persoane care vor informatii cu privire la amanarea ratelor la credite in baza ordonantei de urgenta data de Guvern. Daca aveti nevoie de informatii de la BRD Romania, atunci maine e ultima zi, pana marti, cand puteti afla detalii, si ar fi bine sa sunati pana in ora 16:00, iar asta pentru ca timpii de asteptare pentru a fi preluat de catre un operator pot fi foarte mari.

BRD Romania aplica regulile de mai sus pentru toata lumea incepand de astazi, iar de marti lucrurile vor reveni la normalul care a existat pana in cursul zileid e ieri la banca.