DACIA Duster: VIDEO cu Noul Model SPECIAL Lansat in 2020

DACIA Duster a fost lansata in 2020 intr-un nou model special, iata cum arata acesta si ce aduce nou in comparatie cu versiunile anterioare ale seriei.

DACIA Duster a fost lansata la inceputul acestui an intr-o versiune speciala care functioneaza nu doar cu deja clasicul combustibil, ci si cu GPL, iar mai sus aveti o prezentare pentru aceasta versiune. DACIA Duster are acum doua rezervoare in care trebuie sa introduceti combustibilul, alimentarea facandu-se pentru ambele din fix acelasi loc, astfel ca nu se complica in vreun fel viata soferilor.

DACIA Duster vine si cu o telecomanda speciala, daca aveti modelul care este Keyless Entry si Keyless Go, acestea fiind introduse tot de anul acesta de catre producatorul roman in diverse tari europene. Inainte ca pandemia de Coronavirus sa blocheze piata auto, impreuna cu altele, DACIA Duster se vindea foarte bine, si e destul de probabil ca inclusiv versiunea care functioneaza si cu GPL sa fi fost destul de cautata de catre clientii producatorului de la Mioveni.

DACIA Duster: VIDEO cu Noul Model SPECIAL Lansat in 2020

DACIA Duster este silentioasa cand functioneaza pe benzina, dar cand functioneaza pe GPL este si mai silentioasa, ceva perfect de normal, iar cei care apreciaza acest lucru vor fi foarte multumiti de ceea ce primesc. Puteti vedea deasemenea in clipul video de mai sus si cum arata motorul care functioneaza pe GPL si benzina, iar asa puteti sa comparati si felul in care se monteaza acum instalatiile care permit folosirea combustibilului alternativ pentru DACIA Duster, si nu numai.

DACIA Duster nu are alte schimbari notabile la interior, sau exterior, in versiunea care a fost lansata in 2020, si acest lucru e cat se poate de normal din moment ce totul are legatura cu tipul de combustibil folosit. In versiunea pe GPL, DACIA Duster consuma mult mai putin carburant, iar daca ambele rezervoare sunt pline, atunci masina este capabila sa mearga pana la 1000 km, deci puteti iesi din Romania fara sa faceti vreun plin pana ajungeti aproape de Austria.

DACIA Duster nu e singurul model care a fost lansat in versiune pe GPL de catre producatorul de la Mioveni, insa multa lume asteapta inclusiv modelul hibrid despre care s-a tot zvonit ca ar urma sa apara in viitorul apropiat.