Jandarmeria Romana: cum putem duce mancare de Paste la parinti

Jandarmeria Romana mancare Paste parinti

Jandarmeria Romana a publicat astazi un mesaj foarte important pentru multi romani in aceasta perioada, explicand cum poate fi distribuita mancare de Paste pentru parintiii in varsta din toata tara, deci aflati cum va puteti deplasa fara a risca sa fiti amendati.

Jandarmeria Romana face acest anunt pentru ca foarte multa lume este confuza in ceea ce priveste modul in care se pot face deplasarile, dar aceasta posibilitate a fost prevazuta inca din primele ordonante militare adoptate de catre Ministerul Afacerilor Interne.

“DA, puteți merge la părinți să le duceți produse pentru masa de Paște!

Vă rugăm să aveți asupra dumneavoastră cartea de identitate și declarația pe propria răspundere, în care bifați punctul 4 – “motive justificate”, precum asistența persoanelor vârstnice sau bolnave. De asemenea, recomandăm evitarea contactului direct sau apropiat cu persoane în vârstă. Vă reamintim că persoanele infectate cu noul tip de coronavirus pot fi asimptomatice, adică nu prezintă simptome, însă pot transmite virusul foarte ușor, iar persoanele în vârstă reprezintă o categorie vulnerabilă.”

DA, puteți merge la părinți să le duceți produse pentru masa de Paște!Vă rugăm să aveți asupra dumneavoastră cartea de…

Publicată de Jandarmeria Română pe Joi, 16 aprilie 2020

Jandarmeria Romana ne readuce aminte si de faptul ca trebuie sa fim responsabili si sa stam in case pentru ca Romania sa treaca usor peste pandemia de Coronavirus si sa revenim intr-o oarecare masura la vechiul mod de viata.

Uneori putem fi împreună chiar și de la distanță

Publicată de Jandarmeria Română pe Joi, 16 aprilie 2020