Netflix: Iata Cum Gasesti de Paste TOATE Filmele Romanesti

Netflix i-a anuntat pe clientii din Romania cum pot gasi de Paste toate filmele romanesti care sunt disponibile in platforma, iata lista si cum le vezi.

Netflix filme romanesti

Netflix, in cazul in car nu stiati, are disponibile pentru abonatii din Romania si o colectie de filme romanesti pe care le putem urmari, iar de Paste ce din spatele platformei le ajuta sa le dscoperim mai usor. Nu vorbim despre foarte multe filme pe care Netflix le are disponibile pentru romani in momentul de fata, insa vorbim despre destul de multe filme populare, unele mai noi, altele mai vechi, pe care le putem urmari de Paste pentru a vedea ceva diferit.

Netflix le permite tuturor abonatilor din Romania sa vada oricare dintre filmele romanesti din platforma sa printr-o simpla efectuare a cautarii “romanian movies” in website-ul disponibil pentru toata lumea. Din pacate nu exista o categorie speciala in cadrul Netflix prin care sa putem descoperi filmele romanesti care sunt listate de catre platforma, astfel ca va trebui sa le cautam manual pentru a vedea si creatiile produse in limba romana, de catre romani.

Netflix: Iata Cum Gasesti de Paste TOATE Filmele Romanesti

Netflix filme romanesti cautare

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere la nivel global, iar in Romania ar exista peste 2 milioane de abonati, conform unor date mai vechi, dar numarul de filme romanesti e destul de mic. Imaginea de mai sus a fost publicata de catre Netflix pentru a ne spune si care filme romanesti sunt disponibile in platforma sa, iar dupa cum puteti vedea, vorbim despre o selectie destul de limitata de care ne putem bucura de Paste.

Netflix nu are mai multe filme decat HBO pentru clientii din Romania, ceea ce este normal pana la urma pentru ca nu prea exista extrem de mult continut de buna calitate care sa fie popular de-a lungul timpului. Netflix trebuia sa aiba si continut romanesc in platforma sa pentru a respecta legislatia europeana in ceea ce priveste platformele de streaming video, insa din pacate nu avem nimic nou finantat de catre ea, insa poate ca va veni si asta candva.

Netflix a lansat ieri o serie de documentare gratuit pe YouTube, astfel ca daca sunteti interesati sa le vedeti, o puteti face chiar acum fara a plati vreun ban suplimentar la platforma.