HBO Max: Decizia GROZAVA, Anuntul ce-a Surprins Multa Lume

HBO Max a luat o decizie grozava pentru lansarea care e pregatita foarte curand, iata ce nu se astepta cineva sa auda in acest moment de la companie.

HBO Max abrams

HBO Max vrea sa junga in atentia oamenilor din lumea intreaga cu noutati care sa ii faca sa uite de Netflix, Disney+, sau sa ia decizia de a-si face pentru prima oara un abonament la un serviciu de streaming video la cerere. Pentru a-i indeplini obiectivul, HBO Max urmeaza sa aiba produs un serial de catre J. J. Abrams in baza Justice League Dark, ceva ce nimeni nu se astepta sa auda in acest punct, mai ales de la un regizor atat de important.

HBO Max vrea sa faca un serial din aceasta serie de carti de benzi desenate pentru ca in ea apar foarte multi eroi populari din universul DC Comics, deci interesul este unul destul de mare. Separat de faptul ca HBO Max are multe filme si seriale disponibile chiar din momentul lansarii, inclusiv seria Friends, se pare ca se pregateste ceva special din universul DC, filmele cu Batman, Superman, Wonder Woman, Aquaman, etc, fiind extrem de populare.

HBO Max: Decizia GROZAVA, Anuntul ce-a Surprins Multa Lume

HBO Max ar putea avea o parte, sau chiar toti acesti eroi inclusi in noul serial pe care il va produce J. J. Abrams, iar aici platforma ar avea un mare avantaj in fata Netflix. Stiti deja ca Netflix nu are filmele acestea disponibile acum, iar daca HBO Max va reusi sa aduca inclusiv un serial nou baza pe aceeasi eroi, atunci separat de Friends, oamenii vor avea si mai multe motive sa plateasca pentru un abonament la aceasta platforma importanta.

“HBO Max a aprobat productia pentru trei serii produse de compania Bad Robot a lui J. J. Abrams și Katie McGrath. Overlook, inspirat de The Shining a lui Stephen King; Duster, conceput de Abrams; și un show DC, Justice League Dark.”

HBO Max urmeaza sa aiba produs de catre J. J. Abrams inclusiv un seriale horror in baza cartii The Shining, acesta avand deja aleasa denumirea “Overlook” de catre creatori. Separat, J. J. Abrams va face si un al treilea proiect pentru HBO Max, adica tot un serial, care are denumirea Driver, el prezentand povestea unui sindicat al crimei care a activat in perioada anilor 1970, dar prea multe detalii cu privire la ceea ce va aduce nu se cunosc inca.

HBO Max va fi lansat luna viitoare in diverse tari de pe glob, fara ca o data sa fi fost dezvaluita de catre companie, dar preturile ar urma sa fie ceva mai mari decat cele ale Netflix.