Samsung GALAXY NOTE 20: Surpriza Mare ce te va BUCURA Total

Samsung GALAXY NOTE 20 are parte de o surpriza foarte importanta care va bucura foarte multa lume, iata ce urmeaza sa ajunga in noul model de telefon.

Samsung GALAXY NOTE 20 baterie

Samsung GALAXY NOTE 20 va avea parte de o surpriza mare care ii va bucura cu siguranta pe utilizatorii din intreaga lume, si desigur ca vorbim despre ceva care era asteptat pentru aceasta serie. Conform celor mai recente informatii aparute cu privire la lansarea Samsung GALAXY NOTE 20, se pare ca noul model de telefon urmeaza sa vina cu o baterie mai mare decat cea integrata in Note 10, iar diferenta ar trebui sa fie una substantiala pentru noul telefon.

Samsung GALAXY NOTE 20 ar trebui sa fie lansat cu o baterie care are 4000 mAh, cu 500 mAh mai mare decat cea din modelul de anul trecut, diferenta aducand un spor de 15% pentru energia ce poate fi stocata. Daca energia care poate fi stocata de catre bateria Samsung GALAXY NOTE 20 va fi cu 15% mai mare decat in cazul modelului de anul trecut, atunci e de asteptat ca si autonomia sa creasca, desi nu se stie daca va fi vorba de 20% pentru telefon.

Samsung GALAXY NOTE 20: Surpriza Mare ce te va BUCURA Total

Samsung GALAXY NOTE 20 va avea o baterie mai mica decat in modelul Plus din serie, dar ea ar urma sa fie cam la fel de mare precum cea din S20, ceea ce pentru multi nu va fi o surpriza prea mare. Avand in vedere ca Samsung GALAXY NOTE 20 va avea si specificatii similare cu cele ale seriei S20, n-ar fi exclus ca autonomia sa fie deasemenea destul de similara, deci tot ceea ce vedem acum pentru acele modele ar putea fi aplicat inclusiv pentru cel nou.

Samsung GALAXY NOTE 20 ar putea veni cu imbunatatiri serioase pe partea software, insa dincolo de asta, e greu de spus in ce masura am putea vedea schimbari de procesoare sau de camere. Samsung GALAXY NOTE 20 nu este o serie de telefoane care sa fie extrem de importanta pentru cei de la Samsung, iar asta inseamna ca nu ar trebui sa existe imbunatatiri substantiale in comparatie cu modelele lansate la inceputul lunii trecute pentru toti clientii.

Samsung GALAXY NOTE 20 ar trebui sa fie lansat in cursul lunii august, pe final, la inceputul lunii urmand a avea loc o prezentare in care vor fi dezvaluite noutatile sale.