iPhone 12: Schimbarea foarte MARE la care Nu ne Asteptam

iPhone 12 va avea parte de o schimbare foarte mare la care nu se asteptau nici cei mai inraiti fani ai companiei Apple, iata ce este pregatit acum.

iPhone 12 difuzor

iPhone 12 va veni cu o schimbare foarte mare la care nu ne asteptam, iar asta pentru ca Apple a decis sa faca lucrurile intr-un mod cu mult diferit in comparatie cu ceea ce a facut in trecut. Mai exact, v-am spus zilele trecute ca seria iPhone 12 urmeaza sa vina cu un decupaj mai mic in ecran, insa nimeni nu stia foarte clar cum anume urma sa fie obtinuta aceasta modificare mare, mai ales ca modelele actuale au nevoie de decupaj pentru multe componente.

iPhone 12 are totusi dezvaluit acum marele secret din spatele acestei schimbari, si vorbim despre mutarea difuzorului pentru apeluri telefonice din ecran in marginea panoului frontal, din jurul acestuia. Puteti vedea in schita de mai jos cam cum a gandit compania Apple design-ul pentru noul sau model de telefon, iPhone 12 urmand a ajunge din urma alte telefoane concurente care au aceasta modificare implementata de foarte multa vreme de catre producatori.

iPhone 12: Schimbarea foarte MARE la care Nu ne Asteptam

iPhone 12 difuzor schita originala
Schita originala cu modificarile pentru design-ul ecranului iPhone 12.

iPhone 12 ar ava decupajul mai mic multumita mutarii difuzorului in marginea ecranului, ceea ce inseamna ca aceasta nu va fi redusa in comparatie cu ceea ce avem acum, ba din contra ar putea fi mai mare. Stim deja ca cel putin iPhone 12 Pro si iPhone 12 Pro Max vor avea ecrane cu 0.2 inch mai mari decat cele din seria iPhone 11, iar aceasta crestere a diagonalei ar putea avea legatura cu mutarea difuzorului in marginea care inconjoara ecranul telefonului.

iPhone 12 difuzor schita reprodusa

iPhone 12 ar cu o asemenea modificare ar fi o surpriza uriasa pentru extrem de multa lume care nu s-ar fi gandit ca Apple ar putea face o modificare atat de mare doar pentru a reduce decupajul telefoanelor sale. Era totusi de asteptat ca unele schimbari mari sa fie facute de catre Apple pentru seria iPhone 12 in ideea de a putea oferi un aspect mai placut pentru ecran, cu un decupaj mai mic, iar acum avem dezvaluit si marele secret ascuns de catre americani.

iPhone 12 este asteptat de catre extrem de multa lume, iar reducerea decupajului prin mutarea difuzorului in marginea ecranului este ceva ce ar putea imbunatati si aspectul general al telefonului.