DIGI Mobil: Cea mai BUNA VESTE din 2020 pentru Toti Clientii

DIGI Mobil a reusit sa le aduca tuturor clientilor din Romania o veste foarte buna in 2020, iata ce a realizat compania pentru cei care-i folosesc serviciile.

DIGI Mobil

DIGI Mobil a reusit in 2020 sa faca ceva extrem de bun pentru toti clientii sai din Romania, si vorbim despre ceva ce putina lume credea ca va vedea, insa iata ca se intampla si lucruri neasteptate. Ceea ce in 2019 a inceput ca un mare mister pentru DIGI Mobil, s-a transformat in 2020 intr-o realizare impresionanta cu care operatorul de telecomunicatii isi bucura clientii, iar asta pentru ca ea rezolva si o problema foarte mare a multora dintre clienti.

DIGI Mobil stie ca in unele orase si zone din tara exista probleme cu semnalul, fie ca e vorba de cel 3G, sau 4G, si fie ca e vorba despre acoperirea in exterior, sau in special acoperirea in cladiri si case. Au existat zvonuri care spuneau ca DIGI Mobil vrea sa rezolve aceasta problema prin achizitia diviziei de servicii mobile a celor de la Telekom, dar cum asta nu s-a intamplat, compania a inceput sa-si faca o retea 2G pe care in 2020 a extins-o foarte mult.

DIGI Mobil: Cea mai BUNA VESTE din 2020 pentru Toti Clientii

DIGI Mobil solutie 2020

DIGI Mobil a extins in 2020 reteaua sa 2G atat de mult incat in momentul de fata ea acopera o foarte mare parte din tara, aproape toata zona de sud, o buna parte din zona de nord-vest, si recent ceva din zona centrala. Reteaua 2G a celor de la DIGI Mobil va rezolva atat problema acoperirii pentru anumite zone, cat si problema efectuarii de apeluri telefonice din interiorul cladirilor, acolo unde retelele 3G si 4G nu se descurca la fel de bine, din pacate.

DIGI Mobil a gasit in reteaua 2G cea mai buna solutie de a rezolva problema cu acoperirea in cladiri, acolo unde existau deficiente foarte mari chiar si in orasele mai populate. Desigur ca reteaua 2G nu ofera internet de mare viteza, dar nu pentru asta e folosita de DIGI Mobil in momentul de fata, ci pentru a asigura acoperire unde aceasta este deficitara, iar crearea sa este, cel mai probabil, mult mai ieftina decat cumpararea diviziei de servicii fixe a Telekom.

DIGI Mobil si-a extins extrem de mult reteaua 2G din Romania in primele trei luni si jumatate din 2020, ar in urmatoarele va continua sa o faca la fel de rapid pentru a-si multumi clientii.