Telefoanele Huawei: URIASA Schimbare care este Facuta Acum

Telefoanele Huawei vor avea in 2020 parte de una dintre cele mai mari schimbari prin care au trecut, iata cum vor fi afectati si clientii de modificari.

Telefoanele Huawei procesoare

Telefoanele Huawei trec printr-o foarte mare schimbare in anul 2020, iar asta deoarece e necesar sa fie facuta o modificare substantiala pentru ceea ce ofera ele in ideea de a mai putea fi vandute la nivel global. V-am spus saptamana trecuta ca pentru unele dintre telefoanele Huawei noi care vor fi lansate in 2020 vor fi folosite noi procesoare care nu mai sunt produse de catre TSMC, ca pana acum, ci de catre o companie chinezeasca prea putin cunoscuta pana acum.

Telefoanele Huawei au facuta aceasta schimbare uriasa deoarece Donald Trump vrea sa blocheze in totalitate productia companiei printr-o interdictie de a cumpara procesoare fabricate de catre TSMC. TSMC este cel mai mare producator de procesoare pentru terminale mobile, Apple fiind principalul sau clienti, Huawei fiind al doilea, dar din cauza lui Donald Trump asta se schimba in totalitate, iar telefoanele Huawei vor avea procesoarele produse de o companie din Shang hai.

Telefoanele Huawei: URIASA Schimbare care este Facuta Acum

Telefoanele Huawei vor avea, din pacate, parte de un foarte mare pas inapoi cu aceasta trecere de la TSMC la compania din Shanghai, iar asta pentru ca ea nu are procese de fabricatie la fel de eficiente. Asta are la baza faptul ca TSMC si-a perfectionat tehnologiile de-a lungul anilor, si nici macar Samsung n-a reusit sa-i ajunga din urma, desi cu putin spionaj industrial a fost aproape de a o face, deci pentru telefoanele Huawei vor veni in viitor procesoare mai slabe.

Telefoanele Huawei ar putea avea procesare de la acest nou producator incepand din 2020, dar inca nu se stie in ce modele ar urma ele sa fie integrate, si asta pentru ca e posibil sa fie vorba doar de cele mai ieftine. Inca nu exista interdictie pentru a fabrica procesoare pentru actualele, sau viitoarele, telefoanele Huawei, astfel ca nu s-a facut recerea totala de la TSMC, deci e posibil ca si Huawei MATE 40 Pro sa aiba procesoare performante, sau nu, ramane de vazut.

Telefoanele Huawei raman totusi cu o alta foarte mare problema, nu au inca acces la aplicatiile si serviciile Google, ceea ce le lasa cu un foarte mare gol in raport cu ceea ce ofera concurenta.