WhatsApp: SECRETUL Anuntat, Lansarea unei Schimbari Uriase

WhatsApp are un secret important anuntat cu mult inainte de lansare, o schimbare foarte importanta fiind in plin proces de pregatire de catre companie.

WhatsApp tablete

WhatsApp a avut de la inceputul anului dezvaluite multe secrete pe care cei din spatele platformei mai mult ca sigur au dorit sa le tina secrete, dar cum acest lucru nu este posibil, astazi aflam altceva. Mai exact, mult asteptata aplicatie pentru iPad urmeaza sa fie lansata de catre cei de la WhatsApp abia in momentul in care va fi lansat si sistemul care permite folosirea platformei de pe mai multe tipuri de dispozitive, chiar simultan.

WhatsApp poate fi folosita acum si de pe iPad dintr-un website special, dar numai daca este folosit un telefon pentru a face legatura dintre ele, iar actualizarea cu suport pentru mai multe platforme va rezolva aceasta problema. Practic din acel punct va fi mai simpla folosirea WhatsApp pe telefoane si tablete divese, dar mai mult, pe iPad va exista o aplicatie speciala care desigur ca va avea mai multe functii decat website-ul pentru WhatsApp Web.

WhatsApp: SECRETUL Anuntat, Lansarea unei Schimbari Uriase

WhatsApp nu are cum sa ofere in website-ul pentru WhatsApp Web aceleasi functii precum in aplicatiile pentru iOS si Android, iar de aceea e nevoie de o aplicatie speciala pentru tabletele iPad. In momentul in care aceasta va fi lansata, toate functiile care sunt disponibile pe iPhone, exceptand-o pe cea pentru a crea un cont nou, ar urma sa fie disponibile si intr-o aplicatie WhatsApp pentru tabletele iPad, deci teoretic experienta ar trebui sa fie aceeasi.

WhatsApp ar trebui sa aiba disponibila inclusiv o aplicatie pentru tabletele Android disponibila in acelasi timp cu cea pentru iPad, insa acest lucru depinde foarte mult de ceea ce e facut acum. Deocamdata n-a fost dezvaluita vreo aplicatie WhatsApp care sa fie creata special pentru tabletele cu Android, insa e posibil ca ea sa existe si sa nu fie deocamdata testata, astfel ca dezvaluirea sa devine imposibila, ceea ce nu ar fi o mare surpriza.

WhatsApp vrea sa adauge cat mai multi utilizatori noi, mai ales ca a depasit cu greu pragul de 2 miliarde, si nu prea mai are unde sa creasca de aici, deci probabil ca vom vedea in curand aplicatia.