Netflix: Anuntul care va DEZAMAGI Abonatii din Toata Lumea

Netflix a facut astazi un anunt care va dezamagi abonati din intreaga lume, iata ce decizie majora a fost compania fortata sa ia din cauza Coronavirus.

Netflix testare

Netflix a facut, din pacate, astazi un anunt care in mod sigur va dezamagi destul destul de multa lume, iar asta pentru ca vorbim despre o decizie care in final va afecta abonatii din intreaga lume. Cei de la Netflix au declarat in mod oficial astazi ca au redus testele pentru functii noi care sa fie oferite pentru utilizatorii din intreaga lume, iar asta desi echipele sale de dezvoltatori lucreaza de acasa fara probleme de ceva timp.

Netflix a spus ca aceasta masura este una de precautie, si temporara, insa chiar si asa, nimeni nu stie cam cat ar putea dura pana cand lucrurile vor reveni la normal in ceea ce priveste testarea. Avand in vedere felul in care se misca lucrurile acum, ar mai putea trece cateva luni pana cand testarea pentru functii noi dedicate Netflix ar putea reveni la situatia dinaintea aparitiei pandemiei de Coronavirus, deci lansarea unora noi va fi serios intarziata.

Netflix: Anuntul care va DEZAMAGI Abonatii din Toata Lumea

Netflix a anuntat chiar in cursul zilei de ieri o functie noua care aduce pe toate telefoanele Android posibilitatea de a bloca ecranul cand ne uitam la filme pentru a nu apasa din greseala pe ecran. Apasarile accidentale pot opri filmele, sau pot forta trecerea de la unul la altul, Netflix implementand noua functie pentru a preveni problemele de acest gen, si desigur ca ea a fost testata cu mult timp inainte de lansarea care a fost anuntata chiar ieri.

“Echipele noastre de produse, de exemplu, nu au fost relativ afectate. Ca măsură de precauție, am redus temporar numărul de inovații ale produselor pe care le încercăm, continuând să lansăm funcții despre care știm că vor adăuga o valoare semnificativă pentru membrii noștri.”

Netflix a mai lansat la inceputul acestui an si o functie speciala care le permite abonatilor sa vada un top 10 al celor mai populare filme si seriale din platforma, aceasta fiind deasemenea testata cateva luni inainte de a fi lansata. Din pacate, anuntul de astazi vizeaza fix lansarile acestui tip de functii, care aduc pentru abonatii Netflix noutati de care ei poate ca nici nu stiau ca au nevoie, dar care sunt foarte importante pentru folosirea platformei.

Netflix isi va relua procesul obisnuit undeva spre sfarsitul acestui an, dar ramane de vazut cat vom mai avea de asteptat, totul depinzand de felul in care va evolua pandemia de Coronavirus in toata lumea.