Huawei: UIMESTE pe Toata Lumea, Anunt SURPRIZA Facut Astazi

Huawei reuseste sa uimeasca pe toata lumea cu un anunt surpriza care face o dezvaluire pe care mai nimeni nu o credea posibila in aceasta perioada.

Huawei economic

Huawei a dezvaluit astazi cat de mare a fost impactul Coronavirus asupra existentei sale, iar spre deosebire de ceea ce se astepta foarte multa lume, compania a avut parte de o situatie neasteptat de buna. Compania Huawei n-a avut parte de in T1 2020 la fel de bun preucm T1 2019, insa spre deosebire de informatiile pesimiste aparute din diverse parti, compania a “mers” surprinzator de bine in comparatie cu ceea ce s-a intamplat pe plan economic in toata lumea.

Huawei a reusit in T1 2020 sa genereze incasari de 25.7 miliarde de dolari, cu 1.4% mai mari decat cele din T1 2019, dar rata de crestere a scazut de aproape 30 de ori, de la 39%. Asta e perfect normal pentru ca vanzarile de telefoane din China au scazut radical din cauza Coronavirus in T1 2020, la fel ca si in alte zone de pe glob, iar Huawei a fost unul dintre producatorii afectati, dar totusi, compania nu a intrat pe vreo pierdere, nici pe scadere a incasarilor.

Huawei: UIMESTE pe Toata Lumea, Anunt SURPRIZA Facut Astazi

Huawei a ramas in continuare sub imperiul sanctiunilor din SUA, si e mai mult ca sigur ca vanzarile sale de telefoane sa fi scazut cu mult sub cifra de 59 de milioane de unitati inregistrata in T1 2019. Asta desigur ca nu are la baza restrictiile pe care SUA i le-a impus, ci problemele generate de catre Coronavirus, insa Huawei a reusit chiar si asa sa ramana pe crestere, ceva ce mai mult ca sigur vom vedea inclusiv in T2 2020, in ciura situatiei globale.

“Huawei și-a anunțat astăzi rezultatele de business pentru primul trimestru al anului 2020. În primul trimestru al acestui an, Huawei a generat venituri 2.5 miliarde de dolari, o creștere de 1,4% față de an. Marja de profit netă a companiei în primul trimestru 2020 a fost de 7,3%. Deoarece COVID-19 continuă să se răspândească în întreaga lume, Huawei ia măsuri proactive pentru a asigura siguranța angajaților săi. Compania și rețeaua sa de furnizori colaborează pentru a rezolva provocările grele cu care se confruntă producția și reluarea operațiunilor. Activitatea Huawei continuă ca de obicei, iar rezultatele sale generale în primul trimestru 2020 sunt conforme cu așteptările.”

Huawei a reusit chiar sa faca si profit in T1 2020, ceea ce nu multe firme din China au putut sa spuna, iar daca multe din occident nu vor face in T2 2020, chinezii vor face cu siguranta. Huawei surprinde prin simplul fapt ca a avut o evolutie, per total, pozitiva intr-un trimestru fiscal care a afectat extrem de mult nu doar economia chineza, ci si economia globala, iar sanctiunile din SUA n-au reusit sa faca nimic pentru a afecta serios compania.

Huawei ar putea avea probleme foarte mari in urmatoarele luni din 2020 daca SUA va impune interdictia care ii va bloca accesul la anumite componente, dar ramane de vazut ce va face Trump in final.