Orange: PROFITA cat mai Poti de Aceasta GRATUITATE Grozava

Orange are pentru toti clientii sai din Romania o gratuitate de care ei inca mai pot profita, dar pentru o perioada foarte limitata de timp, din pacate.

Orange epidemie

Orange inca mai are disponibila o gratuitate grozava pentru clientii sai din Romania, si vorbim despre ceva ce este oferit pentru toti clientii sai din Romania, indiferent ce fel de servicii au. Orange ofera in aceasta pagina pentru clientii care sunt persoane fizice, sau juridice, care au cartela, sau abonament, 50 de GB de internet gratuit inca din luna martie, iar daca pana acum n-ai profitat de ocazie pentru a-l lua, ar trebui sa o faci cat mai repede.

Orange a anuntat ca ofera 50 GB de internet gratuit pentru clientii sai in ideea de a ii ajuta s apetreaca mai usor timpul cat sunt acasa, si sa poata urmari fara probleme continutul video online. Cei 50 GB pe care Orange ii ofera pentru clientii din Romania se consuma cu prioritate pentru o perioada de 30 de zile, atat cat este alocarea, si desigur ca nu pot fi folositi in roaming, dar acum acest lucru nu prea conteaza pentru ca nu prea avem unde sa plecam.

Orange: PROFITA cat mai Poti de Aceasta GRATUITATE Grozava

Orange ofera aceasta gratuitate grozava doar pana pe data de 30 aprilie, adica inca mai aveti la dispozitie o saptamana pentru a face activarea din aceasta pagina, si ar fi bine sa va grabiti. Orange a anuntat gratuitatea de internet ca parte a masurilor de a isi ajuta clientii sa treaca mult mai usor peste perioada in care Coronavirus a blocat toata Romania, iar de la 1 mai nu va mai fi disponibila, si e improbabil ca altceva sa fie oferit pentru clienti.

Orange a lansat foarte multe gratuitati foarte bune pentru clientii sai din Romania dupa ce starea de urgenta a fost impusa in Romania si s-au introdus restrictii de circulatie. Unele dintre ele vor expira chiar saptamana aceasta, in timp ce altele vor expira la final de luna, dar Orange ar putea veni cu alte surprize din moment ce abia dupa 15 mai am putea avea posibilitatea de a ne parasi casele fara a fi nevoie de o declaratie pe propria raspundere, sau un motiv serios.

Orange ar putea oferi alte beneficii pentru clienti in ideea de a i ajuta sa aleaga statul in casa in locul plimbatului prin public, insa cum nimic nu este 100% sigur, ramane de vazut ce va decide.