Raiffeisen Bank: Anuntul IMPORTANT, ce face pentru Romania

Raiffeisen Bank a facut un anunt foarte important prin care incearca sa ne arate cum vrea sa ajute Romania in plina pandemie globala de Coronavirus.

Raiffeisen Bank donatie

Raiffeisen Bank, una dintre cele mai mari banci din Romania, a facut astazi un anunt care vine sa ne arate ca este foarte interesata sa aiba grija de toti romanii, si initiativa sa se alatura celei initiate de alte banci. Mai exact, Raiffeisen Bank a anuntat astazi ca doneaza nu mai putin de 2 milioane de LEI pentru a sustine medicii din Romania, donatia in sine fiind una dintre cele mai mari care au venit pana in momentul de fata de la marile companii locale.

Raiffeisen Bank are foarte multi clienti in tara noastra, iar donatia de 2 milioane de LEI va ajuta cu siguranta la cumpararea foarte multor echipamente care sa ajute cadrele medicale. Vorbim despre o suma mare care poate ajuta la cumpararea unor cantitati consistente de echipamentele medicale ce pot fi folosite de catre cadrele medicale care fac parte din “linia intai”, adica persoanele care incearca sa ii ajuta pe cei infectati cu noul Coronavirus.

Raiffeisen Bank: Anuntul IMPORTANT, ce face pentru Romania

Raiffeisen Bank a anuntat de-a lungul starii de urgenta diverse masuri menite sa ii ajute pe clientii sai din Romania, inclusiv recomandari pentru ca ei sa ramana in siguranta in aceasta perioada. Raiffeisen Bank a facut ce a putut pentru ca oamenii sa nu mai fie nevoitisa mearga in agentiile sale pentru a beneficia de serviciile pe care le ofera, iar asta si pentru ca are o plarforma online foarte bine gandita, masurile fiind apreciate de foarte multa lume.

Situația în care ne aflăm cu toții ne-a mobilizat pentru a susține eforturile #oamenilordinliniaiîntâi în lupta cu…

Publicată de Raiffeisen Bank Romania pe Marţi, 21 aprilie 2020

Raiffeisen Bank nu a mai anuntat pana acum o donatie atat de mare pentru a sustine cadrele medicale din Romania, si chiar daca pare ca situatia echipamentelor din spitale s-a rezolvat, e doar un miraj. Exista foarte multe spitale din diverse localitati din tara care nu au echipamente suficiente pentru ca ale lor cadre medicale sa se poata proteja de Coronavirus, iar cele din localitatile mari au nevoie de si mai multe pentru perioada urmatoare.

Raiffeisen Bank va face si inca o donatie de 100.000 de LEI catre 15 caminte de batrani din Romania, ei fondurile fiind folosite tot pentru achizitia de echipamente medicale, dar si biocide.