BANCA Transilvania: Surpriza IMPORTANTA pentru Clienti Azi

BANCA Transilvania a anuntat astazi o surpriza imortanta pentru clientii sai din Romania, iata ce veste foarte buna a venit, si ce pot face acum.

BANCA Transilvania digital

BANCA Transilvania vine astazi cu o mare surpriza pentru clientii sai din Romania, una care cu siguranta poate fi benefica pentru foarte multa lume in contextul in care multi stau acasa din cauza Coronavirus. Cei de la BANCA Transilvania au anuntat ca oricare dintre clientii care cer un card nou, sau au unul reinnoit, vor primi intai cardul in format digital, iar abia apoi il vor primi si in format fizic, ceea ce este o veste extrem de buna.

BANCA Transilvania spune ca multumita emiterii cardului in format digital, clientii sai vor avea posibilitatea de a il folosi pentru a face retrageri de la bancomate folosit BT Pay. Asta inseamna ca pana cand vine cardul in format fizic, daca oamenii au totusi nevoie sa scoata bani, o pot face cu ajutorul unui telefon mobil, fara a fi obligati sa aiba cardul in format fizic la aparat, si asta e ceva ce vine ca o noutate, fiind oferit si pentru Apple Pay din 2019.

BANCA Transilvania: Surpriza IMPORTANTA pentru Clienti Azi

BANCA Transilvania spune deasemenea ca ai sai clienti pot face inclusiv plati pe internet cu ajutorul acestor carduri in format digital, iar asta pentru ca ei primesc inclusiv datele necesare pentru procesarea platilor. Practic, multumita emiterii cardului si in format digital, clientii BANCA Transilvania nu sunt fortati sa renunte la diverse servicii, sau sa nu poat acumpara online orice au nevoie pana cand pot ridica fizic cardul de la banca.

Și poți face tot ce vrei cu el, inclusiv plăți pe internet, pentru că în detalii card vei găsi toate datele necesare și…

Publicată de Banca Transilvania pe Joi, 23 aprilie 2020

BANCA Transilvania a luat aici o masura extrem de buna pentru ca nu obliga clientii sa mearga la o agentie pentru a-si ridica respectivul card, deci nu sunt pusi in pericol in aceasta perioada. In mod teoretic, acest card ar trebui sa poata fi adaugat inclusiv in Apple Pay de catre clientii BANCA Transilvania, insa ramane sa va convingeti singuri daca veti primi un asemenea card bancar in format digital inainte de a-l primi pe cel fizic.

BANCA Transilvania a luat pana acum multe masuri menite sa ii tina pe clientii sai departe de agentii in ideea de a ii proteja de o posibila infectare cu noul Coronavirus, iar masurile de acum au fix acelasi rol.