DACIA Duster: VIDEO, Test cu Suzuki S-Cross care ne UIMESTE

DACIA Duster este testata cu un Suzuki S-Cross pentru a ni se arata cat de uimitoare este masina facuta de catre producatorul de la Mioveni pentru clienti.

DACIA Duster apare astazi intr-un test foarte interesant cu un Suzuki S-Cross, iar rezultatul e unul uimitor, avand in vedere care sunt asteptarile in momentul de fata de la masina produsa de catre romani. DACIA Duster, in versiunea 4 X 4 este testata tot cu un Suzuki S-Cross care are tractiune integrala, ele fiind puse pe rollere menite sa ne arate in ce masura stiu masinle sa aloce puterea motorului catre rotile care au intr-adevar aderenta.

DACIA Duster se descurca foarte bine in primul test, care tine rotile din partea laterala pe rollere, si celelalte doua pe asfalt, Suzuki S-Cross avand parte de ceva mai multe probleme in a pleca de pe loc. E interesant totusi faptul ca DACIA Duster se descurca la fel de bine fie ca e setata pe modul automat de control al tractiunii, fie cu totul blocat, iar asta in timp ce Suzuki S-Cross are probleme mai mari in a trimite puterea motorului catre rotile care au aderenta.

DACIA Duster: VIDEO, Test cu Suzuki S-Cross care ne UIMESTE

DACIA Duster se descurca la fel de bine in fata Suzuki S-Cross in aceleasi conditii, reusind sa arate ca in ciuda pretului ceva mai mic, e capabila sa faca fata rigorilor in conditii in care lipseste aderenta pe toate rotile. Asta inseamna ca DACIA Duster n-ar trebui sa aiba probleme cand este folosita in zone cu multa zapada, sau noroi, cel putin nu la fel de mari precum Suzuki S-Cross va avea in aceeasi situatie, ceea ce e o veste buna pentru clienti.

DACIA Duster ne-a aratat deja in diverse teste offroad ca e capabila sa se descurce foarte bine in conditii grele, iar ceea ce vedem aici in fata Suzuki S-Cross nu este diferit, masina fiind surprinzator de bine gandita. Conteaza desigur foarte mult si cauciucurile pe care le foloseste o masina intr-o situatie de acest gen, dar DACIA Duster pare sa iab si o combinatie buna intre software si hardware pentru a trimite puterea motorului acolo unde e nevoie.

DACIA Duster este un SUV care este mult mai bine echilibrat, in comparatie cu altele mai scumpe, in ceea ce priveste performantele offroad, chiar daca are multe lipsuri din alte puncte de vedere.