PROMISIUNEA Netflix Facuta pentru Abonatii din Intreaga Lume

Netflix are o promisiune foarte importanta pentru abonatii din intreaga lume, iata de ce vor avea parte toti cei care platesc acum pentru continut.

Netflix a facut o promisiune foarte importanta pentru abonatii din intreaga lume, iar asta in conditiile in care pandemia de Coronavirus a blocat intr-o anumita masura anumite activitati ale sale. In ciuda faptului ca acum Netflix nu mai poate filma seriale, documentare, filme, Ted Sarandos, omul care se ocupa cu tot continutul care e disponibil in platforma de streaming, a afirmat ca exista deja continut pana la final de 2020, fie deja gata, fie in finalizare.

Netflix are, conform lui Ted Sandos, cam tot continutul programat pentru anul 2020 deja filmat si pregatit pentru post-productie, sau deja produs si pregatit pentru a fi lansat pentru abonati. Promisiunea celor de la Netflix este ca filmele si serialele programate pentru anul 2020 nu vor avea calendarele de lansare modificate, in timp ce, deocamdata, pentru anul 2021 nu este anticipata vreo modificare substantiala a calendarului pentru lansarile programate.

PROMISIUNEA Netflix Facuta pentru Abonatii din Intreaga Lume

Netflix ne spune, practic, faptul ca are situatia sub control in momentul de fata in ciuda faptului ca pandemia de Coronavirus i-a blocat foarte multe dintre proiectele care erau in pregatire pentru a fi filmate. Am auzit acum cateva luni de la Netflix planurile sale privind lansarile nu sunt deocamdata date peste cap de restrictiile impuse deja in diverse state din SUA, si nu numai, dar se pare ca lucrurile stau chiar mult mai bine decat se credea pentru ca foarte multe au fost facute in avans.

“Arhiva noastră din 2020 de serii și filme este filmată în mare parte și se află în stadii de post-producție în locații din întreaga lume. Și suntem de fapt destul de adânci în ardezia noastră din 2021. Nu anticipăm să ne mișcăm programul în mare parte și, cu siguranță, nu în 2020.”

Netflix ar putea fi una dintre foarte putinele platforme de streaming video la cerere care ar putea avea foarte mult continut original pregatit pentru lansare in 2020 in ciuda pandemiei de Coronavirus. Aceasta ar fi o surpriza foarte interesanta pentru abonatii din intreaga lume, iar asta in conditiile in care alte platforme de streaming au amanat deja lansarea unor proiecte foarte importante din cauza restrictiilor impuse de pandemia de Coronavirus.

Netflix a castigat foarte mult de pe urma restrictiilor privind distantarea sociala, foarte multa lume ramanand in case pentru a se proteja impotriva Coronavirus, si a ales sa-si faca cont in platforma companiei.