WhatsApp: SCHIMBAREA foarte Mare adusa de Noul Coronavirus

WhatsApp va avea parte de o schimare foarte mare adusa de catre pandemia de Coronavirus, iar ea va fi in final benefica si pentru foarte multi utilizatori.

WhatsApp companii

WhatsApp este cunoscuta in lumea intraga ca o platforma de mesagerie folosita de peste 2 miliarde de persoane in fiecare luna, fiind si cea mai mare de acest gen, dar utilitatea sa nu se limiteaza la atat. WhatsApp este deasemenea o platforma in care companiile mari, sau mici, pot sa intre in contact cu oricare dintre oamenii ce sunt activi acolo, iar conform analistilor financiari, in urmatorul an, si urmatorii ani, va exploda numarul de companii active.

WhatsApp ar fi avut la final de an 2019 doar 1000 de companii active care foloseau platforma WhatsApp Business, insa pana in 2024 analistii financiar se asteapta ca numarul sa creasca la 54.000. Cresterea pe care platforma pentru companii din cadrul WhatsApp ar urma sa o inregistreze este una uriasa, dar normala daca ne gandim la intregul context global privind pandemia de Coronavirus, foarte multe firme fiind afectate de ceea ce se intampla acum.

WhatsApp: SCHIMBAREA foarte Mare adusa de Noul Coronavirus

WhatsApp poate deveni refugiul in care aceste companii isi pot continua activitatea, si pot continua sa isi ofere produsele pentru oamenii care vor sa le cumpere, totul fiind facut indiferent daca acele firme au magazine online, sau nu. WhatsApp le permite acestor companii sa intre rapid si usor in contact cu diversi clienti din cadrul platformei, putand chiar a le prezinte inclusiv produsele pe care le au la vanzare, sau pe care le pot crea pentru ei, la cerere.

“WhatsApp este singurul canal bogat de mesagerie despre care întreprinderile doresc să știe în prezent, dar acesta este în contextul comunicărilor P2A între un consumator și un brand. Așadar, găsește cele mai recente cercetări ale Mobilesquared, care sugerează că există o creștere fără precedent de peste 5.400% în rândul întreprinderilor mijlocii și mari care doresc să-și folosească API-ul de la doar 992 la sfârșitul lui 2019 până la aproape 55.000 până în 2024.”

WhatsApp a avut implementate diverse functii speciale pentru ca marile, sau micile, companii sa ofere mai mult decat ajutor prin platforma, si e posibil ca altele sa fie lansate foarte curand. WhatsApp a avut prezentata la un moment dat si o functie care o  transforma intr-un fel de magazin online, dar ele inca n-au fost lansate, si ar putea aparea in urmatoarele saptamani, mai ales ca pandemia de Coronaviruse departe de final, si ar putea reveni.

WhatsApp va avea multe de castigat din cauza pandemiei de Coronavirus, cel putin in ceea ce priveste numarul de companii care sunt active in platforma, dar cat de repede se va ajunge la 54.000 ramane de vazut.