Playstation 5: Iata CAND va fi Prezentat OFICIAL Noul Design

Playstation 5 mai

Playstation 5 nu are deocamdata prezentat noul design pe care cei de la Sony l-au creat pentru consola, compania tinand totul destul de secret, fara a fi dornica sa dezvaluie ceva, dar se pare ca si acest moment se apropie destul de rapid in momentul de fata.

Playstation 5 ar urma sa aiba noul design dezvaluit in mod oficial undeva spre sfarsitul lunii mai, cu foarte putin timp inainte ca productia pentru consola sa inceapa la fabricile partenere ale celor de la Sony, deci cu foarte mult timp inainte de lansarea oficiala.

Playstation 5 ar urma sa intre in productie undeva in cursul lunii iunie, la scurt timp dupa ce va fi dezvaluit in mod oficial si design-ul pe care consola il va avea, iar pana prin noiembrie procesul va continua pentru ca un minim de 5 milioane de console sa fie pregatite pentru vanzare.

Playstation 5 a avut confirmat de catre unul dintre managerii Sony faptul ca va fi prezentata in mod oficial undeva in cursul urmatoarelor saptamani, fara a se da o data foarte clara, dar mai avem inca o luna de asteptare pana cand ne putem gandi ca vom vedea in sfarsit cum arata consola.

Playstation 5 va avea un design cu mult modificat in comparatie cu cele pe care le-a oferit Sony pentru modelele anterioare, insa cat de apropiat este de conceptele aparute pana acum, mai nimeni nu stie pentru ca n-am vazut absolut nimic pana acum.