DIGI Mobil: UIMESTE, Iata ce-a Facut in Pandemia Coronavirus

DIGI Mobil uimeste pe toata lumea cu ceea ce a reusit sa faca in plina pandemie de Coronavirus, iata cu ce se poate lauda operatorul din tara noastra.

DIGI Mobil coronavirus

DIGI Mobil este al patrulea cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania, titlu care cel mai probabil nu va fi schimbat prea curand daca ne gandim la faptul Telkom inca duce o lupta apriga in piata. DIGI Mobil a reusit totusi in plina pandemie de Coronavirus sa faca ceva ce, probabil, putini se asteptau sa vada, mai exact sa ramana in topul operatorilor de telecomunicatii din punct de vedere al numerelor de telefon atrase prin portare.

DIGI Mobil a ramas fara discutie inaintea celor de la Orange, Vodafone, Telekom in primele 3 luni din 2020 in ceea ce priveste portarea, iar asta in conditiile in care oamenii au avut alte prioritati. DIGI Mobil a reusit inclusiv in martie sa fie pste concurenta, la o distanta foarte mare, iar asta in contextul in care Orange, Vodafone, Telekom au venit cu noi beneficii pentru clienti, chiar si in ceea ce priveste portarile, dar iata ca Digi ramane in frunte.

DIGI Mobil: UIMESTE, Iata ce-a Facut in Pandemia Coronavirus

DIGI Mobil a reusit in anul 2019 sa fie peste toata concurenta din Romania din punct de vedere al portarilor, iar situatia pentru 2020 nu pare sa se schimbe, cel putin la o prima vedere, compania ramanand in top. Cei de la DIGI Mobil nu si-au mai schimbat abonamentele de foarte mult timp, schimband doar ofertele de gratuitate, sau reducere, pentru lunile de abonament, in functie de fiecare oferta noua de portare pe care o anuntau pentru clientii din Romania.

DIGI Mobil are cele mai ieftine abonamente de telefonie mobila din Romania, ceva ce tine compania inaintea concurentei din foarte multe puncte de vedere, dar, concurenta nereusind sa o ajunga din urma. In ciuda tuturor atacurilor pe care Telekom le-a facut in 2020, si in ciuda eforturilor de a veni cu oferte mai bune, niciun alt operator nu a reusit macar sa ajunga din urma DIGI Mobil in ceea ce priveste numarul de portari pe care le inregistreaza lunar in tara.

DIGI Mobil ramane si in pandemia de Coronavirus operatorul la care trage cel mai mare numar de clienti, iar asta e o surpriza foarte buna pentru ca forteaza concurenta sa ii egaleze ofertele.