ING Bank: Anunt pentru TOTI Clientii cu o Lansare IMPORTANTA

ING Bank are un anunt important pentru toti clientii sai din Romania, iata ce serviciu foarte bun a fost lansat de catre banca pentru cei care tin banii la ea.

ING Bank economisire

ING Bank a facut astazi un anunt foarte important pentru toti clientii sai din Romania, si a decis sa lanseze un serviciu care vine sa ii ajute pe toti cei care sunt dornici sa faca si economii. Mai exact, ING Bank a lansat un nou serviciu care se numeste Round Up, el fiind gandit special pentru a ajuta clientii sa economiseasca bani atunci cand cheltuiesc bani, si nu prin reduceri sau oferte speciale, ci printr-un alt sistem mai bun decat atat.

ING Bank a lansat un serviciu special care transfera in mod automat bani din contul vostru curent in cel de economii in momentul in care faceti anumite plati, rotunjind suma de plata. Diferenta dintre suma platita de voi undeva, si cifra rotunjita este transferata automat de catre serviciul ING Bank in contul vostru de economii, si astfel economisiti bani in timp ce cheltuiti altii, totul pentru a aduna cat mai mult si a-i folosi cand veti avea nevoie de ei.

ING Bank: Anunt pentru TOTI Clientii cu o Lansare IMPORTANTA

ING Bank a facut acest sistem, probabil, pentru cei care vor sa economiseasca bani si nu reusesc sa faca asta, astfel ca atunci cand cheltuiesc ei si economisesc, fara sa simta. Totul e facut multumita tehnologiei care ajuta oamenii sa-si indeplineasca obiective pe care cu greu le puteau indeplini inainte, iar ING Bank vine in ajutorul oamenilor cu un serviciu foarte bun, care ar trebui folosit de cei care nu reusesc sa economiseasca in mod normal.

“Acum ai serviciul Round Up, care face pace între economii și cheltuieli. Adică, mai pe românește, împacă și capra și varza. Activează-l din Home’Bank, plătește cu cardul de debit sau cu telefonul și fiecare plată va fi rotunjită prin adaos, până la următorul multiplu de 5. Iar diferența de bani se mută din contul tău curent direct în contul de economii. Și uite-așa, plată cu plată, strângi bani fără să simți.”

ING Bank are acest serviciu disponibil pentru clientii care in momentul de fata folosesc platforma HomeBank, el putand fi activat automat de acolo de catre oricare dintre clienti. ING Bank spune ca sistemul este disponibil atat pentru clientii care au carduri de debit, cat si pentru cei care au carduri de credit, deci in mod teoretic oricine se poate bucura de posibilitatea de a economisi bani in timp ce face cumparaturile obisnuite in viata de zi cu zi.

ING Bank nu spune daca e vorba doar de cumparaturi fizice, sau si online, insa dupa cum e prezentat totul, nu conteaza cum se cheltuie banii, iar la fiecare plata se transfera cate ceva in contul de economicii.