GTA 5: Vestea PROASTA pentru Jucatori, Ce se Schimba in Mai

GTA 5 xbox

GTA 5 este unul dintre cele mai populare jocuri online ale momentului, cu milioane peste milioane de jucatori in lumea intreaga, insa din pacate pentru acestia vine si o veste foarte proasta pentru ca la inceput de luna mai va avea loc o schimbare foarte mare pentru multi.

GTA 5 urmeaza sa fie eliminat din XBOX Game Pass incepand cu data de 7 mai, astfel ca jucatorii nu vor mai putea sa-l joace decat daca l cumpara, iar cei de la Microsoft il vor avea disponibil cu 20% reducere imediat dupa ce schimbarea va avea loc in platforma lor.

GTA 5 va fi inlocuit de Red Dead Redemption 2 in cadrul XBOX Game Pass, astfel ca fanii Rockstar vor avea un alt titlu al companiei pe care-l vor putea juca fara sa plateasca, dar vorbim despre o schimbare foarte mare in ceea ce priveste stilul de joc.

GTA 5 genereaza venituri foarte mari pentru cei de la Rockstar Games, el fiind oferit inca din ianuarie prin XBOX Game pass, deci e posibil ca unii dintre cei care l-au instalat sa plateasca pentru a-l cumpara, in timp ce altii ar putea trece la un alt joc oferit gratuit pentru folosire prin acest abonament.

GTA 5 este foarte popular pentru platforma online care este disponibila pentru toata lumea, iar lansarea in XBOX Game Pass a generat cu siguranta o crestere a numarului celor care se joaca in mod constant in platforma, dar nu se stie inca la ce nivel se va ridica impactul eliminarii sale.