WhatsApp: Anuntul care DEZAMAGESTE Complet pe TOATA Lumea

WhatsApp are parte de un anunt dezamagitor de la compania Facebook, care va face o schimbare foarte mare pe care nimeni nu o doreste pentru platforma.

WhatsApp publicitate

WhatsApp este astazi, din pacate, in centrul unui anunt foarte important venit de la Facebook, iar asta pentru ca tot ceea ce speram noi ca nu se va mai intampla, de fapt se va intampla. WhatsApp va avea reclame introduse de catre compania Facebook pentru utilizatorii din intreaga lume, compania amanand planul sau de monetizare a platformei dupa ce in cursul anului 2019 au aparut inclusiv informatii cu modul in care vor fi afisate acestea.

WhatsApp a avut planul anulat de catre Facebook cu doar cateva luni inainte de implementare, echipa care lucra atunci la acel proiect fiind desfiintata, dar ideea nu a disparut de tot. Facebook vrea sa implementeze reclame in cadrul WhatsApp dupa ce va unifica platforma cu Facebook, Facebook Messenger si Instagram la nivel de mesagerie, iar acest proiect este destul de departe, dar nu a disparut complet din intentiile companiei americane, din pacate pentru noi.

WhatsApp: Anuntul care DEZAMAGESTE Complet pe TOATA Lumea

WhatsApp ar urma sa aiba folosit un sistem special de catre Facebook pentru afisarea de reclame, numerele de telefon ale oamenilor fiind cele prin care s-ar face identificarea pentru a fi afisate reclamele. Ideea din spatele acestui proiect al celor de la Facebook este controversata, si a fost indelung criticata de catre foarte multa lume, dar chiar si asa, WhatsApp urmeaza oricum sa aiba implementate reclame pentru toti utilizatorii sai.

“Facebook nu și-a abandonat planurile de a introduce reclame în WhatsApp. Un purtător de cuvânt al Facebook a confirmat că „anunțurile în stare rămân o oportunitate pe termen lung pentru WhatsApp.” Compania ar folosi numere de telefon pentru a „potrivi” conturile Facebook și WhatsApp pentru a determina ce anunțuri trebuie afișate.”

WhatsApp este o platforma cu 2 miliarde de utilizatori, majoritatea dintre ei avand un cont fie in Facebook, sau Instagram, iar cei de la Facebook vor folosi mai multe metode de a-i identifica in toate platformele, inclusiv dupa numarul de telefon. Expertii in securitate informatica nu sunt chiar atat de entuziasmati de perspectiva ca WhatsApp sa aiba utilizatorii identificati in acest mod de catre cei de la Facebook, dar pe de alta parte nu prea pot face nimic.

WhatsApp va fi integrata cu Facebook, Facebook Messenger, Instagram la un moment dat in cursul urmatorilor ani, doar ca deocamdata nimeni nu stie chiar atat de clar cand anume se va intampla asta.