Samsung ATACA Serios Huawei Acolo unde se Astepta mai Putin

Samsung ataca serios compania Huawei acolo unde se astepta mai putin, iata ce au dezvaluit coreenii si cat de important este totul pentru clienti.

Samsung inovatii

Samsung reuseste sa ramana o companie foarte competitiva, iar zilele aceste a lansat un atac serios impotriva celor de la Huawei, iar el ne arata ca inca ne putem astepta la mari inovatii de la compania coreeana. Mai exact, cei de la Samsung au publicat rezultatele unui studiu facut in Germania, acesta dezvaluind faptul ca pentru compania coreeana au fost inregistrate cele mai multe brevete de inventie pentru tehnologii 5G de catre organizatii pentru protejarea proprietatii intelectuale.

Samsung are 1728 brevete de inventie care au fost inregistrate pentru ea in ultimii ani de zile, o cifra surprinzator de mare, chiar mai mare decat cea inregistrata pentru oricare alt producator de echipamente 5G. Samsung este in top in inregistrarea de brevete de inventie 5G, reusind sa intreaca Nokia, nu cu mult, dar in comparatie cu Huawei are cu aproximativ 50% mai multe brevete de inventie inregistrate orifial de catre organizatiile pentru protejarea proprietatii intelectuale.

Samsung ATACA Serios Huawei Acolo unde se Astepta mai Putin

Samsung inovatii 5g

Samsung depaseste Huawei chiar si in ceea ce priveste numarul de brevete de inventie trimise pentru inregistrare la diverse entitati, ceea ce e o surpriza foarte mare, si ne arata ca de la coreeni am putea vedea mari inovatii in viitor. Huawei se lauda totdeauna cu faptul ca e cel mai mare producator de echipamente 5G pentru diversi operatori de telecomunicatii, dar si cu faptul ca este cea mai inovatoare din acest domeniu, ceea ce nu se prea adevereste.

Samsung are cele mai multe brevete de inventie inregistrate pentru tehnologii 5G, dar asta nu inseamna ca are si cele mai bune echipamente de acest gen, iar asta pentru ca de la brevet la produs in sine e cale lunga. Cei de la Huawei au totusi cele mai ieftine echipamente 5G din toata lumea, iar asta e o problema nu doar pentru Samsung, ci si pentru cei de la Nokia, sau Ericsson, ele neputand concura cu ceea ce este facut de catre chinezi.

Samsung va continua totusi sa inoveze in domeniul 5G, insa cat de multe echipamente va putea vinde in comparatie cu cei de la Huawei nimeni nu poate spune in momentul de fata.