Android: Google face o Noua Mare SCHIMBARE pe care o Doreai

Android va avea o schimbare foarte mare facuta de catre compania Google pentru telefoane, iata de ce vom avea parte in sfarsit incepand din anul 2020.

Android fundal

Android va beneficia de o noua si foarte mare schimbare incepand cu versiunea 11, compania Google ajungand intr-un final la concluzia ca trebuie sa le ofere utilizatorilor ceea ce isi doresc. Mai exact, in viitoarea versiune majora a Android, cei de la Google au decis sa implementeze o schimbare foarte mare care le permite oamenilor sa inchida mult mai rapid, si permanent, notificarile care ii cam enerveaza si de care nu mai au nevoie acum.

Android are in imaginea animata de mai jos prezentat noul sistem pe care cei de la Google il implementeaza pentru toata lumea, si vorbim despre o modificare pentru felul in care sunt afisate si inchise notificarile. In primul rand, cei care vor folosi versiunea 11 a sistemului de operare Android in propriile telefoane vor avea posibilitatea de a inchide foarte rapid toate notificarile pe care le au deschise, fara a le lua pe toate la rand, sau in grupuri.

Android: Google face o Noua Mare SCHIMBARE pe care o Doreai

Android fundal notificari

Android va afisa in acel punct notificarile permanente de la aplicatiile care raman deschise in fundal, unele dintre aplicatii folosind aceasta metoda pentru a ramane active cat nu mai sun in primul ecran. Ei bine, inclusiv acestea vor putea fi trecute in categoria celor normale, si vor putea fi inchise foarte rapid de catre utilizatori, astfel incat ele sa nu mai fie vizibile si sa devina enervante pentru oameni, deci dispar la fel de rapid precum celelalte.

Android ae modificarea extrem de utila in principal pentru aplicatiile care inca mai tin notificari deschise permanent in notifications center daca sunt lasate deschise in fundal, ceea ce ne ajuta foarte mult. Sistemul acesta va fi integrat in mod nativ in sistemul de operare Android de catre cei de la Google incepand cu versiunea 11 care va fi lansata in vara acestui an, dar asteptarea va fi destul de lunga pentru cei cu telefoane de la alti producatori.

Android va avea versiunea 11 prezentata de catre cei de la Google undeva prin mai, iar lansarea oficiala va avea loc in august, si de acolo fiecare producator o va putea integra in propriul telefon.