GTA 6: SURPRIZA, Ce se Intampla de Fapt cu Noul Joc Rockstar

GTA 6 preproductie

GTA 6 are astazi parte de o rasturnare completa de situatie in ceea ce priveste noutatile care sunt pregatite de catre Rockstar Games pentru noul sau joc, iar asta vine ca o veste surprinzatoare pentru lanarea titlului asteptat de catre foarte multa lume.

GTA 6 are dezvaluit astazi de catre un foarte cunoscut leaker faptul ca inca din 2014 este in plin proces de dezvoltare la compania Rockstar Games, asa cum au mai spus si alte zvonuri, informatia fiind dezvaluita de un cunoscut leaker intr-un livestream, acesta stergand rapid clipul video inregistrat.

GTA 6 are deasemenea dezvaluit faptul ca in toata aceasta perioada a fost facuta si o foarte mare harta cu locatii care va fi disponibila pentru jucatori chiar din momentul lansarii, si nu prin expansiuni, asa cum au spus unele zvonuri aparute in ultima perioada.

GTA 6 cu dezvoltarea inceputa in 2014 ar trebui sa fie deja intr-un stadiu destul de avansat, asta desigur daca de atunci si pana acum Rockstar Games a dedicat suficient de multe resurse pentru el, si nu a lasat totul sa decurga de la sine, acordandu-i abia recent foarte multa atentie.

“Într-o postare, ștersă acum, de pe Reddit, un leaker dezvăluie într-un stream live că Grand Theft Auto VI se află în pre-producție din 2014, ceea ce în sine este interesant din doua motive. În primul rând, este faptul că, în timp ce aceasta marchează o altă perioadă de dezvoltare lungă pentru Rockstar Games, este încă departe de cea mai lungă. În al doilea rând, dacă este adevărat, atunci acest lucru înseamnă că Rockstar Games a lucrat simultan la două proiecte simultan, ceea ce reprezintă o îndepărtare semnificativă de modul în care își creează de obicei titlurile.”

GTA 6 este un joc extrem de important pentru cei de la Rockstar Games, iar aceasta este un motiv din cauza caruia cel mai probabil dezvoltarea sa dureaza de mult mai mult timp decat ni s-a dat de inteles pana acum, dar inca asteptam informatii oficiale vis-a-vis de el.