WhatsApp: Truc GROZAV, ce NU STIAI ca Poti Face in Aplicatie

WhatsApp are un truc grozav despre care nu ai stiut absolut nimic pana acum, iata ce poti face in aplicatie desi credeai ca este mposibil de fapt.

WhatsApp contactare

WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, ea avand nu mai putin de 2 miliarde de utilizatori in lumea intreaga, o cifra uriasa, iar tot dintre acestia au conturi facute in baza unui numar de telefon. Aplicatia obliga oamenii sa trimita mesaje doar catre numerele de telefon care sunt inregistrate deja in agenda de contacte, dar peste aceasta limitare puteti trece foarte rapid si foarte usor cu acest truc, despre care multi sigur nu stiati.

WhatsApp poate avea depasita aceasta limita daca folositi un browser web pentru a forta trimiterea unui mesaj catre un numar de telefon care nu se afla in agenda voastra de contacte, dar e important ca el sa fie in platforma. Cei de la WhatsApp au un API special care permite trimiterea de mesaje catre numere de telefon din platforma doar in baza unei link de pe internet, si totul pentru ca oamenii sa poata discuta cu diversi oameni, sau afaceri, accesand link-ul dintr-un website.

WhatsApp: Truc GROZAV, ce NU STIAI ca Poti Face in Aplicatie

WhatsApp contactare agenda

WhatsApp va permite sa trimiteti mesaje catre un numar de telefon care nu se afla in agenda voastra de contacte exact precum vedeti mai sus, accesarea unui link ducandu-va la website-ul platformei, apoi in aplicatie. Pentru a folosi trucul trebuie sa introduceri in bara de adresa a browserului adresa https://wa.me/0040740000000, inlocuind desigur cifrele 3/4 cu prefixul tarii din care e numarul, iar restul cu numarul de telefon in sine, apoi apasand butonul de accesare al adresei.

WhatsApp nu va fi deschisa imediat cu optiunea de a trimite mesajul, ci initial se deschide website-ul platformei, cu o notificare care va permite sa intrati in aplicatie pentru a trimite mesajul. Apasand acea optiune, va fi deschisa aplicatia, iar daca acel numar de telefon e in WhatsApp, atunci veti putea trimite un mesaj catre el, insa daca nu e un numar activ in platforma, atunci veti primi un mesaj precum cel de mai sus, care va spune ca nu puteti trimite mesajul.

WhatsApp are aceasta functionalitate disponibila si folosita de catre o varietate de website-uri si aplicatii, astfel ca va puteti folosi de ea pentru a contacta pe oricine fara a-l/o adauga in agenda voastra.