Huawei MATE 40 Pro: Cea mai BUNA Veste pentru Noul Telefon

Huawei MATE 40 Pro va fi lansat cu o veste extrem de buna pentru clientii din intreaga lume, iata ce schimbari foarte mari face compania Huawei.

Huawei MATE 40 Pro aplicatii

Huawei MATE 40 Pro este in plin proces de dezvoltare pentru o lansare ce ar trebui sa aiba loc in toamna acestui an, insa pana atunci vedem ca lucrurile sunt pregatite cu schmbari foarte bun pentru noi. Mai exact, cei de la Huawei vor sa le ofere clientilor cea mai buna experienta posibila pentru a le folosi telefoanele, astfel ca pana in momentul lansarii Huawei MATE 40 Pro ar trebui sa aiba rezolvata intr-o anumita masura problema aplicatiilor ce nu pot fi instalate.

Huawei MATE 40 Pro ar urma ca pana atunci sa aiba nu doar sistemul Huawei Search disponibil, acesta permitand instalarea de aplicatii direct de la dezvoltatori, ci si alte aplicatii dedicate nevoilor lor. Zilele trecute am aflat ca Here WeGo Maps a fost inclusa in App Gallery pentru telefoanele Huawei in ideea de a le oferi utilizatorilor o alternativa pentru aplicatia preinstalata, in lipsa Google Maps, iar Huawei MATE 40 Pro o va avea disponibila, impreuna cu altele.

Huawei MATE 40 Pro: Cea mai BUNA Veste pentru Noul Telefon

Huawei MATE 40 Pro ar trebui sa le ofere clientilor o experienta mult mai buna decat modelele actuale in ceea ce priveste accesarea de aplicatii care in acest moment nu pot fi instalate din cauza lipsei Google Play Store din ele. Desigur canu va putea fi inlocuit in totalitate Google Play Store, sau Google Mobile Services de catre cei de la Huawei, dar chiar si asa, Huawei MATE 40 Pro va avea un avantaj urias in comparatie cu modelele actuale vandute de chinezi.

Huawei MATE 40 Pro ar trebui sa aiba parte si de multe alte noutati pe partea hardware si software, dar aplicatiile sunt cele care vor conta foarte mult in final pentru clientii din toata lumea. Daca Huawei MATE 40 Pro va avea aplicatiile de care este nevoie, atunci o buna parte din problemele actuale ale companiei chinezesti vor fi rezolvate, iar oamenii vor fi din nou mult mai interesati de telefoanele pe care chinezii le pun regulat in vanzare.

Huawei MATE 40 Pro va fi prezentat undeva in cursul lunii septembrie pentru toata lumea, iar punerea in vanzare ar trebui sa aiba loc la inceputul lunii octombrie.