iPhone 12: Touch ID sub Ecran ar fi Marea Surpriza din 2020

iPhone 12 cu Touch ID integrat sub ecran este anuntat ca o mare surpriza pentru fanii si clientii Apple care asteapta lansarea noii serii de telefoane.

iPhone 12 ecran touch id

iPhone 12 cu Touch ID integrat sub ecran ar fi marea surpriza pe care cei de la Apple ar pregati-o pentru clientii din intreaga lume in cursul anului 2020, ceva ce asteptam pentru anul viitor, de fapt. Surse din cadrul companiilor partenere ale Apple spun ca pentru iPhone 12 ar trebui sa vedem Touch ID integrat in ecran, ceva care va surprinde cu siguranta foarte multa lume daca stam sa ne gandim ca Apple pune foarte mare acce pe Face ID in continuare.

iPhone 12 ar urma sa aibta integrat un cititor de amprente ultrasonic de la Qualcomm, nu unul optic, iar asta desigur ca este o veste foarte buna pentru ca aceasta tehnologie este cea mai buna dintre toate. Desigur ca Samsung a avut unele probleme cu integrarea ei in telefoanele proprii, astfel ca in iPhone 12 ne asteptam ca Apple sa gaseasca o solutie mai buna de a oferi acest sistem de citire a amprentei prin ecran in loc de scanare a fetei.

iPhone 12: Touch ID sub Ecran ar fi Marea Surpriza din 2020

iPhone 12 ar trebui sa aiba un decupaj mai mic in 2020 dupa ce difuzorul ar urma sa fie mutat din ecran in marginea carcasei, dar exista foarte multe zvonuri care vorbesc despre multe schimbari, aparent, neobisnuite. Zvonurile privind implementarea unui cititor de amprente sub ecranul iPhone 12 sunt destul de contradictorii in ultima perioada, unii spunand ca el va fi folosit asa, altii spunand ca asta nu se va intampla pana in 2021, deci totul e confuz.

iPhone 12 a avut zvonita si mentinerea Face ID cu un decupaj mai mic si camere 3D mai bune, dar si in aceasta situatie vorbim despre zvonuri si nimic 100% sigur, astfel ca nimeni nu stie clar ce vom primi. Foarte clar este totusi faptul ca iPhone 12 va fi lansat in mai multe versiuni anul acesta, cei de la Apple fiind dornici sa le ofere clientilor noi modele de telefoane care sa ofere si o experienta diferita de folosire fata de seria actuala.

iPhone 12 este o serie de 4 telefoane, care va fi prezentata in luna septembrie, iar lansarea ar trebui sa aiba loc tot atunci, la aproximativ  9 – 10 zile din momentul prezentarii.