Politia Romana: barbat arestat pentru amenintari facute pe Facebook

Politia Romana barbat arestat amenintari Facebook

Politia Romana, asa cum v-am spus deja inca de saptamana trecuta, este intr-o foarte atenta monitorizare a retelelor de socializare, in special Facebook, si a arestat un barbat pentru ca a amenintat agentii sai dupa ce saptamana trecuta prietenul sau Spartacus a fost arestat preventiv.

Politia Romana il arestase in urma cu o saptamana pe prietenul celui arestat azi in urma unor interventii care a avut loc in cartierul Rahova din Bucuresti, si in urma caruia au avut loc altercatii inregistrate si transmise inclusiv pe Facebook, dupa ce jandarmi si agenti trimisi la fata locului au fost atacati.

Politia Romana a urmarit, cel mai probabil, ceea ce spun si prietenii sai pe Facebook, iar in urma mai multor clipuri video in care i-ar fi amenintat pe alti agenti, un prieten al celui arestat saptamana trecuta a fost deasemenea arestat, totul confirmand faptul ca politia urmareste foarte atent retelele de socializare.

Politia Romana urmareste cu foarte mare atentie retelele de socializare in urma incidentelor care au avut loc in zilele de Paste, atunci multiple lupte de strada avand loc in diverse zone din tara, iar acum autoritatile vor sa previna incidente similare.

“Poliţiştii din cadrul Secţiei 24 s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de ultraj.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, după audierea acestuia, a dispus continuarea cercetărilor cu cel în cauză sub măsura preventivă a reţinerii, urmând a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 5 Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.”